Beşiktaş, Şenol Güneş ile Pazartesi Görüşecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bursaspor'dan ayrılması beklenen teknik direktör Şenol Güneş ile pazartesi görüşecek.

Beşiktaş, Şenol Güneş ile Pazartesi Görüşecek
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bursaspor'dan ayrılması beklenen teknik direktör Şenol Güneş ile pazartesi görüşecek.
Google News'te Abone Ol

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray’a yenilmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş, Özlüce Tesisleri'nden eşyalarını topladı ve tatil için Bursa'dan ayrıldı. Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, Güneş ile pazartesi günü son bir görüşme yaparak geleceği hakkında karar verecek.

Güneş'in Geleceği Belirsiz

Şenol Güneş, kadronun korunması halinde takımı çalıştırmaya devam edeceğini belirtmişti. Ancak, başkan Bölükbaşı ile yapacağı son görüşme sonrasında Güneş’in Bursaspor ile yollarını ayırması bekleniyor. Beşiktaş, tecrübeli teknik adamın kesin ayrılığını beklerken, başkan Fikret Orman, olumsuz bir yanıt alması durumunda Güneş ile görüşecek.

Beşiktaş'ın Teknik Direktör Arayışı

Beşiktaş, yeni bir teknik direktör arayışını sürdürüyor. Bu süreçte, Şenol Güneş'in Bursaspor'dan ayrılması, siyah-beyazlı kulüp için önemli bir adım olacak. Güneş'in durumu, Beşiktaş taraftarları tarafından merakla izleniyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin