Olay, saat 11.00 sıralarında Beşiktaş'taki Jandarma Komutanlığı çevresinde bulunan bir okulda gerçekleşti. Oylarını kullanan 67 yaşındaki Emekli Albay Çetin Oğuz ve 66 yaşındaki eşi Emekli Öğretmen Asuman Oğuz, okuldan çıkarken motosikletli saldırganlar tarafından hedef alındı. Saldırının ardından yaralanan Oğuz çifti, kendi imkanlarıyla Gayrettepe'deki özel bir hastaneye gitti.
Güvenlik Güçleri Olay Yerinde
Olayı gören Jandarma Komutanlığı'ndaki görevli askerler, durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Emniyet ekipleri, olay bölgesinde güvenlik şeridi çekerek detaylı incelemelerde bulundu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saldırganlar motosikletle olay yerinden kaçtı.
Polis, saldırganların yakalanması amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili detaylar netleşirken, emekli albay ve eşinin sağlık durumları hakkında bilgi verilmedi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA