Beykoz Belediyesi, vatandaşların bütçelerine katkıda bulunmak ve sağlıklı yemeklere erişimlerini kolaylaştırmak amacıyla Beykoz Lokantaları zincirine yeni bir şube ekledi. Daha önce Çayır ve Gümüşsuyu’nda bulunan lokantaların ardından gelen yoğun talepler doğrultusunda Yenimahalle'deki Beykoz Lokantası, düzenlenen bir törenle kapılarını açtı. Açılış programına Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, bağışçı iş adamı Muhammet Vanlıoğlu, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Başkan Vekili Gürzel, sosyal belediyecilik ilkelerini ön planda tuttuklarını belirterek, vatandaşların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalıştıklarını ifade etti. Beykoz Lokantası'nın yeni şubesi, 120 metrekarelik bir alanda 100 kişilik kapasiteyle hizmet verecek. Günlük olarak değişen 4 çeşit sağlıklı ve hijyenik yemek, 100 TL sabit fiyatla sunulacak. Ayrıca, açılışa özel olarak misafirlere yemekler ücretsiz ikram edildi.
Ekonomik Fiyatlarla Lezzetli Yemekler
Yenimahalle'deki lokantada sunulan menü, hem ekonomik hem de kaliteli seçenekler sunarak bölgedeki büyük bir ihtiyacı karşılayacak. Başkan Vekili Gürzel, bu lokantanın sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olduğunu vurguladı. "Her gün yüzlerce kişiye dokunuyoruz" diyerek, bu lokantanın da mahalle halkının ihtiyaçlarına yönelik bir adım olduğunu söyledi. Ayrıca, bağışçısı Muhammet Vanlıoğlu'na teşekkür ederek, bu lokantanın mahalle için hayırlı olmasını diledi.
Bağışçı iş adamı Muhammet Vanlıoğlu, Beykoz'da son zamanlarda yaşanan hareketliliğe dikkat çekti. Yeni açılışların devam edeceğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. "Hizmet siyasetini eser siyasete dönüştürmek için mücadelemiz sürecektir" dedi. Yenimahalle'deki lokantanın, diğer şubeler gibi kaliteli hizmet sunarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceği ifade edildi.
