Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tophane Semt Konağı'nda düzenlenen Vatandaş-Başkan Buluşması etkinliğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Tophanelilerin yoğun ilgi gösterdiği bu çay sohbetinde, bölgedeki yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Vatandaşlar, gerçekleştirilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Park Talepleri ve İyileştirme İhtiyacı
Toplantıda, Tophane'de yaşayan vatandaşlar, özellikle Tophane Parkı'nın iyileştirilmesine yönelik taleplerini ilettiler. Başkan Demircan, vatandaşların dile getirdiği sorunları dikkatle dinleyerek çözümler üzerine istişarelerde bulundu.
Yatırımların Artışı ve Beyoğlu'nun Geleceği
Başkan Demircan, Beyoğlu'nda olumlu bir ivme yakaladıklarını belirterek, geçmişte ihmal edilen bölgelerin artık umut vaat ettiğini vurguladı. İlçede her bölgenin değer kazandığını ifade eden Demircan, yatırımcıların ilgisinin bölgedeki gelişmelerle doğru orantılı olduğunu söyledi. 2004 yılında 80 bin sigortalı çalışanın bulunduğunu, bu sayının şimdi 180 bine çıktığını belirtti.
Binalar Güzelleşiyor ve Turizm Yönelimi
Karaköy ve çevresindeki bölgelerde, imalathanelerden turizm ve hizmet sektörüne doğru bir yönelimin olduğunu dile getiren Demircan, bu değişimin olumlu sonuçlar doğurduğunu ifade etti. Ayrıca, çevredeki binaların restore edilerek güzelleştiğini de sözlerine ekledi.