Bien İso 500’de 361. Sırada Yer Aldı

Geçen yıl İSO 500 listesinde 363’üncü sırada yer alan Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı sonuçlarına göre 2 sıra daha yükselerek 361’inci sırada yerini aldı.

17 Haziran 2018 Pazar, 13:26
Bien İso 500’de 361. Sırada Yer Aldı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İstanbul Sanayi Odası’nın gerçekleştirdiği İSO 500 sıralamasının 2017 sonuçları açıklandı. Her yıl, Türkiye'nin en büyük şirketlerinin yer aldığı sıralamada 2014 yılında 423’üncü sırada olan Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş., 2015 yılında 59 şirketi geride bırakıp 364’üncü sırada yer almıştı. 2016 yılında 363’üncü sırada yer alan Bien bu yıl geçen yıla göre 2 sıra daha yükselerek listede 361’inci sırada yerini aldı. Araştırma sonucunda Bien’in net satışlarında 467.658.695 TL ciro gerçekleştirdiği açıklandı.

Türkiye'de sanayi faaliyet alanındaki en büyük kuruluşları tespit etmek için yapılan İSO 500, bu kuruluşlara ait net satışlar, üretimden satışlar, ihracat (dolar olarak), vergi öncesi dönem kar ve zarar, faiz amortisman ve vergi öncesi kar ve zarar, aktif-pasif toplamı, yıllık ortalama çalışan sayısı, ar-ge harcamaları ve brüt katma değerin hesaplanmasında kullanılan faktör gelirleri, ödemeler gibi tüm bu verileri kapsayan bir araştırmadır.

TÜRKİYE’DEKİ SERAMİĞİN %10’UNU ÜRETİYOR

Türkiye’de üretilen toplam seramiğin %10’unu üreten Bien, tasarımdaki gücünü aldığı birçok ödülle kanıtlamıştır.

Üretim tesislerinde en üstün teknolojiyi kullanan Bien, özgün, kaliteli, yenilikçi ve tasarım öncelikli üretimi hedef alıyor. Doğaya saygılı ve çevreci firma, fabrika içi geri kazanımlarla enerji ve su tasarrufu konusunda çevre dostu teknolojilere de yatırım yapıyor. Bien, Bilecik ve Bozüyük fabrikalarındaki atık su arıtma tesisiyle arıtılan suyun neredeyse %100’ünün geri dönüşümünü sağlıyor.

Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Bien, özellikle Bilecik ve bölgesinde iş fırsatı yaratarak bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Daima yenilikçi anlayışı Bien’i her alanda çok daha ileriye taşımaya devam ediyor.

BİEN HAKKINDA

Ercan Şirketler Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren, marka konumlandırmasını ‘’daima genç ve daima yeni’’ olarak belirleyen Bien, Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önemli oyuncularındandır.

Tasarımdaki öncü kimliğiyle dikkatleri çeken Bien, sergilediği çevreci yaklaşımı ve doğaya saygılı tavrıyla öne çıkan bir markadır. Fabrika içi geri kazanımlarla enerji ve su tasarrufu konusunda çevre dostu teknolojilere yatırım yapan Bien, atık su arıtma tesisinde arıtılan suyun neredeyse %100’ünün geri dönüşümünü sağlıyor.

BİEN SERAMİK

Üre­ti­mini Bi­le­cik ve Bo­zü­yü­k’­teki fab­ri­ka­la­rın­da ya­pan Bien Seramik, yur­t i­çin­de 130’u aş­kın yet­ki­li sa­tı­cı­sı 3.500’ü aş­kın sa­tış nok­ta­sıy­la pa­zardaki ye­ri­ni al­mak­ta­dır. Üretiminin yüz­de 35’ini yurt dı­şın­daki 70’e yakın ül­ke­ye ih­raç eden Bien Seramik, bir dünya markasıdır.

Bien Seramik, dünyaca ödüllü tasarımları ve 100’ü aşkın ürün koleksiyonuyla yılda 25 milyon m2’nin üzerinde üretim gerçekleştirmektedir. 6 kıtada 70’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirirken Bien Seramik tüm üretimini TS EN 14411 ve TSE YILDIZ/ÇİFT YILDIZ belgelendirmesi ile, Türk standartlarına uygun olarak ürünler üretmektedir. Bien Seramik, aynı zamanda Entegre Yönetim Sistemini kurarak ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2008 ve ISO 27001:2013 sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Ayrıca Gümrük işlemlerinin kolaylaştırılması yönetmeliği kapsamında ’Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’’ (Authorised Economic Operator) sertifikasını almaya hak kazanmıştırEn yeni teknolojilerle üretim yapan Bien Seramik Türkiye’de Dijital Teknoloji ile üretilen duvar karolarının ve 20 mm’lik Teknik Porselen karoların da ilk üreticisi olmuştur.

BİEN BANYO

Her kategoriye ayrı ayrı odaklanma kararı alan Bien, 2011 yılında seramik sağlık gereçleri (SSG) alanında da yatırımlar gerçekleştirmiştir. 2017 yılında Bien Banyo Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi kurarak, ürün yelpazesinde uzmanlaşmayı ve kapasite artışını öne çıkaran Bien Banyo Ürünleri, Ocak 2018 itibariyle de satış ve pazarlama faaliyetlerine başlamıştır.

Üretiminde son teknolojik yenilikleri kullanan Bien Banyo geniş bir ürün yelpazesiyle faaliyette bulunacak. Bien Banyo’nun ürün yelpazesinde ıslak mekanlara yönelik ürünler, seramik sağlık gereçleri, armatürler, gömme rezervuarlar, banyo mobilyası ve banyo aksesuarları olacak.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi