Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde halk otobüsü sahipleri ve belediye yetkilileriyle önemli bir toplantı düzenledi. Toplantıda, daha sağlıklı ve güvenli bir hizmet sunabilmek amacıyla bir araya gelen katılımcılar, Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Çobanoğlu ve Bilen Gökten'in önderliğinde bilgilendirmeler yaptı. Ayrıca, Zabıta Müdürü Mücahit Öndersev, belediye meclis üyeleri ve hukuk birimi çalışanları da toplantıya katıldı.
Toplantının bir diğer önemli gündem maddesi ise dolmuş sürücülerinin talepleriydi. Halk otobüsü esnafının soruları yanıtlanırken, elektronik ücret ödeme sistemi, kart işlemleri ve durak güzergahları gibi konular üzerinde duruldu. Vatandaşlarla etkili iletişim kurma ve nezaket kurallarına uyma konusunda sürücülere tavsiyelerde bulunuldu.
Belediye Başkan Yardımcısı Bilen Gökten, toplantıda sözleşme kurallarına uyulması gerektiğini vurguladı. Sözleşmeye uygun hareket etmeyen sürücülerin faaliyetlerinin sonlandırılacağını belirtirken, dolmuş sürücüleri toplantının verimli geçtiğini ve konu hakkında detaylı bilgi edindiklerini ifade etti.
Son olarak, Belediye Başkan Yardımcısı Bilen Gökten, toplumda oluşan bilgi kirliliğine dikkat çekerek, doğru bilgi almak isteyenlerin belediyenin ilgili birimlerine başvurabileceklerini söyledi.
