Bilecik Bozüyük'te Hal Bölgesindeki Dükkanların Yıkımı Tamamlandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki hal bölgesinde, uzun yıllar faaliyet gösteren belediyeye ait dükkanların yıkım işlemleri tamamlandı.

Bilecik Bozüyük'te Hal Bölgesindeki Dükkanların Yıkımı Tamamlandı
Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki hal bölgesinde, uzun yıllar faaliyet gösteren belediyeye ait dükkanların yıkım işlemleri tamamlandı.

Bozüyük ilçesindeki hal bölgesinde, yıkım tehlikesi taşıyan bazı dükkanların önceden yıkıldığı, bugün ise geri kalan 10 dükkanın Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldığı bildirildi. Hal bölgesinin temizlenmesi ile birlikte Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, alana yönelik 'Avan' projesinin çalışmalarına hız kazandırdı. Projenin şu an Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde olduğu ve onay sürecinin beklendiği belirtildi. Ayrıca, caminin bulunduğu ada ile ilgili mahkeme sürecinin tamamlandığı ve bu alandaki parsellerin Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne devredildiği ifade edildi. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden projenin onaylanmasının ardından, hal bölgesine yeni bir yaşam alanı ve kapasitesi arttırılmış yeni bir cami inşa edileceği öğrenildi. Proje kapsamında, yaşam alanı ve caminin yanı sıra 300 araç kapasiteli iki katlı bir otopark da yapılacak.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin