Binlerce Anamurlu Mersin Büyükşehir'in İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iftar programları kapsamında kentin farklı bölgelerinde halkla buluşmaya devam ediyor.

27 Mayıs 2019 Pazartesi, 15:43
Binlerce Anamurlu Mersin Büyükşehir'in İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
-

Son olarak Anamur ilçesinde düzenlenen iftar programında binlerce vatandaşla aynı sofrayı paylaşan Başkan Seçer, iftar sofralarının topluma ve kendisine huzur verdiğini kaydetti.
Başkan Seçer’den Özel Ziyaretler
Başkan Seçer’in Anamur ziyaretleri, Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Teşkilatı ile başladı. Teşkilatta partililerle buluşan Başkan Seçer, seçim dönemi ve yeni dönem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mersin’e ve Anamur’a yapmayı planladıkları hizmetler hakkında partililerle bilgiler veren Başkan Seçer, çok daha güzel bir Mersin için hep birlikte çalışacaklarını yineledi. Başkan Seçer daha sonra Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ı ziyaret etti. Ardından Anamur’da görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Seçer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile de görüşmelerde bulundu.
Başkan Seçer, “İftar sofraları benim en çok huzur bulduğum yer”
Başkan Seçer Anamur Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftar programında masaları tek tek dolaşarak halkın ramazanını kutladı. Özellikle çocuklar ve gençlerle kısa süreli sohbet eden Başkan Seçer, gençlerin sevgi seli ile karşılaşırken, Başkan Seçer ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler ise sıraya girdi.
İftar programında Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce Anamurluya seslenen Başkan Seçer, “İftar sofraları benim en çok huzur bulduğum yer. Bu ramazan süresi boyunca Belediye olarak ilçelerimizde ve merkezde, birçok yerde iftar veriyoruz. Bu iftarları belediye olarak sizlerin helal kazancı ile ödediği vergilerle veriyoruz. Bizim tek yaptığımız, halkın parasını halk için harcamak. Bu paralar hiçbir belediye başkanının himmeti değil”dedi.
“Gelecek günler bu günlerden çok daha güzel olacak”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mersin’de yaşayan vatandaşların hangi siyasi görüşten, bölgeden, etnik yapıdan ve mezhepten olursa olsun eşit hizmet vermek istediğini sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Kardeşlik, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde olmak çok güzel duygular ve vatandaşımız bunu özlemişti. Ben bu iftar sofraları vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan son derece mutlu ve huzurluyum. Ben eminim gelecek günler bu günlerden çok daha güzel olacak” şeklinde konuştu.
Başkan Seçer’in konuşmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Okunan ezan duaların ardından Başkan Seçer ve binlerce Anamurlu orucunu açtı. Başkan Seçer’in Anamur programı Anamur Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu ziyareti ile son buldu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”