Bir Zamanlar Çukurova Dizi Çekimleri Tarsus'ta Başladı

Atv'de yayımlanan ve oldukça beğeni toplayan "Bir Zamanlar Çukurova" dizi çekimleri Tarsus'ta devam ediyor.

09 Ekim 2018 Salı, 13:03
G: 12.10.2018 - 00:28
Bir Zamanlar Çukurova Dizi Çekimleri Tarsus'ta Başladı
-

(MersinHaber.com) -Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı , başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi nin çekimleri devam ediyor.
Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizinin çekimleri Adana ve Tarsus'ta sürüyor. Son olarak dizide bazı sahnelerin çekimi için Tarsus'a gelen set ekibi büyük bir hazırlık içine girdi.
Tarsus Atatürk Caddesinde bulunan bir kuyumcu dükkanından çekim yapıldığını gören Tarsuslular ise yapılan çekimleri büyük bir merkla izlediler. Bazı vatandaşlar çekimleri kemar ile kayıt altına alırken bazı vatandaşlar ise bol bol fotoğraf çektirdiler.
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA
1970’li yılların Türkiyesi’nde geçecek olan dizinin çekimleri için Adana’ya koca bir set kuruldu. Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinin senaryosunun, Days Of Heaven (O Güzel Günler) isimli filmden esinlendiği görüldü. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için çiftlik platosu kuruldu. Aladağ çiftliği için 8 ay süren bir inşaat ve 450 kişilik profesyonel bir ekip çalıştı.
Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Konusu
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Çukurova’nın en büyük ailelerinden Aladağların hikayesi anlatılacaktır. Hünkar Aladağ kocası öldükten sonra çiftliği ve malları tek başına idare etmiştir. Hünkar hanımın tek oğlu ise Demir’dir. Demir hakimeyeti seven bir adamdır ve annesinden işleri devralmak ister; ancak tam bu sırada Demir Züleyha adında bir işçi kıza aşık olur.
Züleyha’yı kadını yapmak isteyen Demir Züleyha’nın başka bir adama aşık aşık olduğunu öğrenir. Züleyha ve abisi Yılmaz işçi olarak geldikleri bu bölgede çalışmaya başlar; ancak onlar bir zalimden kaçıp gelmiş ve burada dikkat çekmemek için kardeşiz demişlerdir; aslında Züleyha abisi olarak tanıttığı Demir’e Demir’de Züleyha’ya ölümüne sevdalıdır. Demir Züleyha’yı elde etmek için zorlarken Yılmaz Demir’i öldürmek ve ondan kurtulmak ister ancak bunu başaramaz.
Züleyha istemese de Hünkar onu sevdiği adamı öldürtmekle tehdit eder ve Züleyha sevdiği adam yaşasın diye Demir ile evlenmeyi kabul eder. Ve dizi artık sürekliyivi bir hal alır.
Bir Zamanlar Çukurova Dizi Çekimleri Tarsus'ta Başladı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor