Bitez Yalıları’nın Örnek Dairesi Görücüye Çıktı

Bodrum Bitez’de ayrıcalıklı yaşam alanları sunan Bitez Yalıları, ilk örnek dairesiyle vizyoner mimari anlayışını ve en yeni yapı teknolojilerini sergilerken, tarifsiz lüks hissini deneyimletiyor.

14 Haziran 2018 Perşembe, 05:56
Bitez Yalıları’nın Örnek Dairesi Görücüye Çıktı
-

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Bodrum’a kazandırılan seçkin yaşam konsepti Bitez Yalıları Exquisite projesinde ilk örnek daire görücüye çıktı. Vizyoner mimari anlayışve en yeni yeni yapı teknolojileri ile inşa edilen örnek daire, Bitez Yalıları Exquisite projesindeki tarifsiz lüksü vurgulayan yaşam alanları ve nitelikli donanımlarıyla ön plana çıkıyor.

Örnek daire, ayrıcalıklı yaşam standartlarını gözler önüne seriyor

Örnek dairenin her bir metrekaresinde kalitenin, lüksün ve konforun hissedileceğini söyleyen FB Gayrimenkul Yatırımları CEO’su Burak Özyiğit, estetik ve benzersiz bir mimariyi bir araya getirdiklerini belirterek şöyle devam etti: “Denize sıfır 10 bin metrekarelik proje alanında 17 ultra lüks yalıdan oluşan Bitez Yalıları’nın görücüye çıkan örnek dairesinde, tüm detaylar büyük bir özenle ve titizlikle oluşturuldu. Ultra lüks konfor standartları ve seçkin yaşamın her detayını sunan örnek daire, benzersiz mimari tasarımı ve nitelikli donanımlarıyla Bitez Yalıları’ndaki ayrıcalıklı yaşamı gözler önüne seriyor.”

Bitez Yalıları, özgün mimari tasarım, mimari danışmanlık, akıllı ev sistemleri, 7/24 güvenlik, housekeeping, kuru temizleme, bahçe bakımı ve teknik hizmetler, havalimanı transfer hizmeti, su sporları, özel otopark, plaj, bar, restaurant, müstakil plaj ve iskele ve sea shuttle gibi ayrıcalıklarıyla; yaşamı Exquisite yapan standartları Bitez Yalıları’nda sunuyor. Tamamı deniz manzaralı Bitez Yalıları’nın her birinde yaşam terası, yüzme havuzu, pool lounge, güneşlenme terası ve bahçe terası bulunuyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı