Bocce Takımı, Birinci Lig Müsabakalarında Yine Zirvede

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2017-2018 sezonu Bocce Petank Birinci Ligi’nin 2.ayağı, Mersin Toroslar Bocce Tesisinde oynandı.

14 Kasım 2017 Salı, 11:52
Bocce Takımı, Birinci Lig Müsabakalarında Yine Zirvede
-

16 takımın mücadele ettiği ve her ayakta 6 maçın yapıldığı birinci lig müsabakalarında yer alan Toroslar Belediyesi Bocce takımı da şuana kadar yapılan 12 lig maçının 10’unu kazanarak, 10 puanla yine zirvede olmayı başardı.

Birinci ayağının Antalya’da yapıldığı ve deplasmanlı bir şekilde toplamda 6 etapta gerçekleştirilecek Bocce Petank Birinci Ligi’nin 2.ayağı, Mersin Toroslar’da çekişmeli müsabakalara sahne oldu. 

Türkiye'nin en iyi oyuncularının oynadığı müsabakalarda; karışık üçlü takımlar, çift erkek, çift kadınlar, tek erkek ve tek kadınlar olmak üzere her takımla 5 kez karşılaşmak üzere oynanan ve 5 maçın 3’ünü kazanan takım hanesine 1 puan yazdırdı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Bocce Takımı ve Milli Takım Antrenörü Niyazi Kutlay, Toroslar Belediyesi bocce takımının; Boccenin 3 disiplini olan Petank (stabilize alan) raffa(halı zemin) ve Volo (koşarak oynanan) disiplinlerinde 1.ligde olduklarını ve Ankara, Bursa, İzmir, Bartın illeri ile zirve mücadelesi yaptıklarını söyledi
Bocce Petank Birinci Ligi’nde şuana kadar yapılan 12 lig maçının 10’unu kazanmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirten antrenör Niyazi Kutlay, kendilerine her türlü imkanı sunan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür etti.
Kutlay; “2018 yılında İspanya’da yapılacak Akdeniz Oyunlarında, Avrupa ve dünya şampiyonalarında milli takımımızı temsil edecek sporcuların madalya alacak seviyeye ulaşmaları ve kulüp sporcularının kendini geliştirmeleri açısından büyük önem taşıyan bu lig’de Toroslar Belediyesi spor kulübü olarak yer almaktan büyük mutluluk duymaktayız. Son üç yılda milli takımımıza 25 sporcu kazandıran Toroslar Belediyesi Bocce takımımız; Toroslar’da, Ülkemizde ve Uluslararası müsabakalarda adından sıkça söz ettirmiştir. Bocce branşının parlayan bir oyun olarak hayatımıza girmesini sağlayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, Mersin’de sporun girişimci ve yatırımcı ismi olarak bilinen Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya teşekkür ediyoruz” dedi.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise Toroslar Belediyesi Spor Kulübü olarak Bocce Petank Birinci ligi’nin 2. ayağına Toroslar’da ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek; “16 takımın mücadele ettiği ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen sporcularımızı Toroslarımızda ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyduk. Toroslar Belediyesi Bocce takımımızın Lig’in diğer ayaklarında da istenen sonuca ulaşacağına inanıyorum. Tüm sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
Bocce Takımı, Birinci Lig Müsabakalarında Yine Zirvede
Bocce Takımı, Birinci Lig Müsabakalarında Yine Zirvede
Bocce Takımı, Birinci Lig Müsabakalarında Yine Zirvede
Bocce Takımı, Birinci Lig Müsabakalarında Yine Zirvede
Bocce Takımı, Birinci Lig Müsabakalarında Yine Zirvede
Bocce Takımı, Birinci Lig Müsabakalarında Yine Zirvede

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti