Bolu'da Anne Kotan'dan Yangınla İlgili Çarpıcı Açıklamalar

Bolu'da meydana gelen yangın sonrası Anne Kotan, yaşanan acı olay hakkında konuştu. Kotan, "Torunumun tableti yandı" ifadesine karşılık, durumun kendilerini derinden yaraladığını belirtti.

Bolu'da Anne Kotan'dan Yangınla İlgili Çarpıcı Açıklamalar

Bolu'da yaşanan yangında hayatını kaybedenlerin yakınlarından Anne Kotan, yangın gecesi torununun tabletinin yandığı iddialarını duyduğunda yaşadığı şoku dile getirdi. Kotan, "Kanımız donuyor. Bu sözler, tamamen uzakta olan bir insanın bile kanını dondurur. Bizim çocuklarımız orada öldü. Onlar ya nefessiz kalarak, ya yanarak, ya da atlayarak can verdi. Bunlar, 'Torunun tabletinin yandığı' gibi cümlelerle durumu geçiştirmeye çalışıyorlar. Benim öfke kotam doldu. Daha fazla ne denebilir, ne hissedilebilir?” ifadelerini kullandı.

Kotan, yangın sırasında otel yöneticilerinin davranışlarını da eleştirerek, “Bu kadar apaçık şeyler ortadayken, o insanların karşı otele girip meyve yediğini biliyoruz. Orada insanlar can verirken, bunlar adeta bir film izler gibi davranıyorlardı. Başka birinin hayatına son vermekle eşdeğer bir durum. İl Özel İdaresi ve belediyenin de otel yönetimi kadar sorumlu olduğunu düşünüyorum. Her şey organize bir kötülük çerçevesinde gerçekleşti. Bu kadar kötü insanın bir araya gelmesi, gerçekten düşündürücü" dedi.

Kotan, mahkeme sürecinde yaşanan yeni detayların kendilerini her gün daha da şaşırttığını belirterek, "Bu kadar kötülük bir araya nasıl gelebilir? Bunun bir adım ötesi, herhalde kafamıza tabanca dayayıp öldürmek olurdu" şeklinde konuştu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin