Bozdoğan'da, Bozdoğan Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Bozdoğan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın başkan ve yönetim kurulu seçimleri tamamlandı. Seçimlerin ardından Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, bir tebrik mesajı yayınlayarak yeni göreve gelen başkanlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
Başkan Özel, mesajında, seçim sürecinin hem ilçe hem de esnaf için hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, demokratik bir olgunlukla gerçekleşen seçimlerde aday olan tüm isimlere emekleri için teşekkür etti. Seçim sonucunda göreve seçilen başkanlar Deniz Çiftçioğlu, Erdal Konya ve yönetim kurulu üyelerine de tebriklerini iletti ve yeni dönemde başarılar diledi.
Özel, esnafın alın terinin ve ortak aklının Bozdoğan için büyük bir değer taşıdığını vurguladı. Bu bağlamda, belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de oda başkanları ve yönetimleriyle iş birliği ve uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Bu yaklaşımın, ilçenin gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.