Bozyazı Büyükşehir’le Can Buluyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin her bölgesine hitap eden hizmetler hız kesmeden devam ederken, Mersin’in en uzak noktalarına kadar inşa edilen tesisler de birer birer yükselerek ilçelere değer katıyor.

18 Kasım 2017 Cumartesi, 18:42
Bozyazı Büyükşehir’le Can Buluyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yılbaşında temeli atılan ve tamamlanmak üzere olan Bozyazı Katlı Otopark ve Pazaryeri, bu ayın sonunda hizmete açılmaya hazırlanıyor.

Hizmet maratonu tam gaz devam ediyor
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Mart ayında gerçekleşen temel atma töreninde yaptığı konuşmada “Söz verdiysek yaparız ve yapabileceklerimize söz veririz. Yapamayacağımız hiçbir iş için de söz vermeyiz” diye işaret ettiği Bozyazı Katlı Otopark ve Pazaryeri inşaatında sona gelindi.
İlçe merkezinde önemli bir ihtiyacı uzun yıllar ortadan kaldıracak olan proje, modern ve şık görüntüsüyle de Bozyazı ilçesine değer katacak. 250 araçlık 2 katlı otoparka sahip olan projede, ayrıca işyerleri de yer alacak. Kasım ayı sonunda tamamlanarak hizmete açılması planlanan Bozyazı Katlı Otopark ve Pazaryeri, özellikle tarımsal üreticilerin de ağırlıkla yer alacağı Pazaryeri ise kent ekonomisine hayat verecek.
Değişim, halkın yüzünü güldürüyor
Bozyazı’da hayata geçen projeler, ilçenin çehresini değiştirirken özellikle pazaryerinde esnafı güneşten ve yağışlardan koruyacak, otoparkı ile kent trafiğine nefes aldıracak projeden duyduğu memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, projenin tamamlanarak faaliyete geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyor. İlçelerine sunulan hizmetleri değerlendiren vatandaşlardan Bozyazılı İbrahim Bayar, “Bozyazı’nın böyle hizmetlere ihtiyacı vardı. Ben bu inşaatın içini görmedim ama verilen tüm hizmetlerden memnunum. Bir Bozyazılı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın hizmetlerinden memnunum. Sağ olsun böyle bir hizmeti ilçemize kazandırdığı için teşekkür ederim.” derken Abdullah Arpa ise verilen hizmetleri “Çok memnunuz. Allah razı olsun. Az bir yolumuz var onu da asfalt yaparlarsa başka hiçbir eksiğimiz kalmıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden ne istersek alıyoruz” dedi.
Bozyazı’nın tanınmış esnaflarından Mahmut Usta ise “Daha birkaç yıl önceye kadar yolumuzda asfaltımız bile yoktu, her yer köstebek yuvası gibiydi. Tertemiz yapıldı. Allah razı olsun. Köyümüze bile hizmet geldi. Verilen hizmetler olağanca hızıyla sürüyor” sözleriyle verilen hizmetlerin sadece tesis inşasıyla kalmadığını ifade ederken, Bozyazılı Mahmut Çetin ise sona yaklaşan proje hakkında “Bozyazı için bulunmaz bir nimet. Mükemmel bir proje. Bozyazı’ya böyle projeler yakışırdı. Bizleri kilometrelerce uzakta gören ve hizmetlerini bizlere ulaştıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a çok teşekkür ederiz. Büyükşehir’e bağlanalı, Bozyazı’da büyük değişim oldu. Mezarlıktan yola kadar, Pazar yerinden diğer hizmetlere kadar her yerde değişim var ve bu bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.
 
Bozyazı Büyükşehir’le Can Buluyor
Bozyazı Büyükşehir’le Can Buluyor
Bozyazı Büyükşehir’le Can Buluyor
Bozyazı Büyükşehir’le Can Buluyor
Bozyazı Büyükşehir’le Can Buluyor
Bozyazı Büyükşehir’le Can Buluyor

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”