Bursa İnegöl'de 9. Okullar Arası Spor Festivali Heyecanla Sürüyor

Bursa İnegöl'de düzenlenen 9. Okullar Arası Spor Festivali, ramazan ayındaki aranın ardından tekrar başladı. Bugün bilek güreşi turnuvasında 20 okuldan 147 öğrenci mücadele etti.

Bursa İnegöl'de 9. Okullar Arası Spor Festivali Heyecanla Sürüyor
Bursa İnegöl'de düzenlenen 9. Okullar Arası Spor Festivali, ramazan ayındaki aranın ardından tekrar başladı. Bugün bilek güreşi turnuvasında 20 okuldan 147 öğrenci mücadele etti.

İnegöl Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlediği 9. Okullar Arası Spor Festivali, ramazan ayında verilen aranın ardından yeniden heyecanlı anlara sahne olmaya devam ediyor. Festivalde toplam 14 farklı branşta ve 73 kategoride 80 okuldan 600’ü aşkın takım ve 4 binden fazla öğrenci bir araya geliyor. İnegöl’ün en büyük spor organizasyonlarında biri olan bu festivalde, ramazan öncesi basketbol, satranç, dart, güreş, spor tırmanışı ve oryantiring branşlarında turnuvalar tamamlanmıştı. Bugün ise heyecan, yeniden başlamış durumda.

Festivalin ilk gününden itibaren büyük bir rekabete sahne olan 9. Okullar Arası Spor Festivali, bugün bilek güreşi branşında gerçekleştirilen müsabakalarla devam etti. Akhisar Spor Salonu'nda sabah saat 10.00'da başlayan bilek güreşi müsabakaları, dört kategoriye ayrılarak düzenlendi: Küçükler, Yıldızlar, Gençler (A) ve Gençler (B). Toplamda 20 okuldan 147 sporcu, bu kıyasıya mücadelede yer aldı.

Bilek güreşi müsabakalarının ardından, Akhisar Spor Salonu'nda ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren sporcular, kupa ve madalyalarını İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar ile meclis üyelerinden alarak başarılarını taçlandırdılar.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin