Olay, saat 17.30 civarında Akhisar Mahallesi Eski Bursayolu Caddesi üzerindeki bir palet fabrikasında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, fabrikada çalışan Mehmet Akif A., iş makinesinin devrilmesi sonucu bacaklarından yaralandı. Yaralı işçi, acı içinde yerde kalırken, çalışma arkadaşları hemen 112 Acil Servis'e haber verdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı işçiye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan işçinin durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.
Olayın ardından, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. İş kazasıyla ilgili olarak gerekli raporların hazırlanması ve olayın nedenleri üzerinde durulması bekleniyor.
