Bursa Kestel'de Başkan Bozbey, Üreticiler ve Esnafı Dinledi

Bursa'nın Kestel ilçesinde Başkan Mustafa Bozbey, üreticilerin ve esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri geliştirdi. Bozbey, tarımın önemine vurgu yaptı.

Bursa Kestel'de Başkan Bozbey, Üreticiler ve Esnafı Dinledi

Bursa'nın Kestel ilçesinde gerçekleştirilen ziyaretler, Başkan Mustafa Bozbey'in tarım ve hayvancılığın önemini vurguladığı bir programla başladı. Kestel Ziraat Odası'ndaki buluşmasında, üreticilerin emeğine değer katma sözü veren Bozbey, ardından Kestel Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Burada esnafın yaşadığı sorunları dinleyerek, çözüm önerileri geliştirdi. Program kapsamında Kestel Minibüs, Kamyon, Şoför ve Otomobilciler Odası da ziyaret edildi. Başkan Bozbey, şoför esnafının sorunları ve çözüm yolları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretler sonrasında Kestel Kent Meydanı'nda vatandaşların taleplerini dinleyen Bozbey, sağlık hizmetlerini de vatandaşlara sundu.

Halkla Buluşmanın Önemi
Başkan Bozbey, 'Başkan Bozbey Burada' projesi kapsamında her 15 günde bir ilçeleri gezdiğini belirtti. Halkın taleplerini dinlemenin önemine dikkat çeken Bozbey, bu taleplerin çözüme kavuşturulması için çalışmalara başlayacaklarını ifade etti. Kestel'e yönelik Büyükşehir Belediyesi'nin ilgilendiği konuların önemli bir kısmını çözdüklerini de belirtti.

Tarım ve Çiftçi Destekleri
Kestel'in sanayi, tarım ve doğasıyla önemli bir ilçe olduğunu vurgulayan Bozbey, hava kalitesi sorunlarına da dikkat çekti. Bu konuda çalışmaların sürdüğünü belirten Bozbey, çiftçilerin geleceği için desteklerin artırılacağını söyledi. Ayrıca, köylerin soğuk hava deposu talebine yönelik hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.

Kent Dönüşümü ve Kültürel Varlıklar
Kestel'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına da değinen Bozbey, Bursa'nın birinci deprem bölgesinde olduğunu hatırlatarak, bu konuda gerekli önlemlerin alındığını ifade etti. Ayrıca, geçmişe sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak, kültürel varlıkların restore edilmesine yönelik projeleri de açıkladı.

Halkın Gülümsemesi Yeter
Başkan Bozbey, Bursa'daki yol ve asfalt çalışmalarının halkın ihtiyaçları doğrultusunda sürdüğünü belirtti. Kestel'de mezarlık alanı talebine yönelik çözüm önerilerinin de gündemde olduğunu ifade etti. Son olarak, halkın gülümsemesi için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Seden Bozbey, ayrıca kadın üreticilerle bir araya gelerek onların beklentilerini dinledi ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bu buluşma, kadınların kente katkı sunmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin