Bursa'da 5 Hastanede Hırsızlık Yapan İsmail G. Suçüstü Yakalandı

Bursa'da bir hastanede cep telefonları çalan İsmail G., suçüstü yakalandı. Cebinden hırsızlık yapacağı hastanelerin listesi çıktı.

Bursa'da 5 Hastanede Hırsızlık Yapan İsmail G. Suçüstü Yakalandı
Bursa'da bir hastanede cep telefonları çalan İsmail G., suçüstü yakalandı. Cebinden hırsızlık yapacağı hastanelerin listesi çıktı.

Bursa'da 5 ayrı hastanede doktorların cep telefonlarını çalan hırsız, son işinde güvenlik güçleri tarafından suçüstü yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Bursa'daki hastanelerden gelen hırsızlık ihbarları üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler, hastanedeki güvenlik kameralarından hırsızlık zanlısının 21 ayrı suçtan aranan İsmail G. (21) olduğunu tespit etti. Olay yerine giden güven timleri, şüpheliyi hırsızlık yaparken gözaltına aldı. İsmail G.'nin doktor, hemşire ve hastane çalışanlarının cep telefonları, cüzdanları ve çantalarını çaldığı belirlendi.



Hırsızlık Yapacağı Hastanelerin Listesi Bulundu



Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelinin cebinden, hırsızlık yapmayı planladığı hastanelerin listesi çıktı. İsmail G.'nin sadece Bursa'da değil, şehir dışında da benzer suçlar işlediği tespit edildi. Bir hastanenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelinin cep telefonuyla konuşuyormuş gibi yaparak hastaneye girdiği, ardından çalışanların odasına girip eşyaları çaldığı görülüyor. Hırsızlık işlemini tamamladıktan sonra, hiçbir şey olmamış gibi cep telefonuyla konuşarak hastaneden ayrıldığı anlaşıldı.



İsmail G., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye önünde gazetecilerin “Pişman mısınız?” sorusuna, “Niye pişman olayım. Cezaevine gireceğim için seviniyorum. Cezaevi iyidir. Orada yatıp kalkıyorum. Yeni çıktım. Ama özledim havasını suyunu” yanıtını verdi.


Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin