Bursa'da Kadınlar, 8 Mart İçin El Emekleriyle Dayanıştı

Bursa'da düzenlenen keçe atölyesi etkinliğinde kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için çeşitli süs eşyaları hazırladı.

Bursa'da Kadınlar, 8 Mart İçin El Emekleriyle Dayanıştı
Bursa'da düzenlenen keçe atölyesi etkinliğinde kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için çeşitli süs eşyaları hazırladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Bursa Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen keçe atölyesi, kadınların dayanışma ruhunu pekiştirdi. Katılımcılar, keçe kumaşlar, renkli iplikler ve süsleme malzemeleri kullanarak özgün ve renkli ürünler üretmeyi başardılar. Bu ürünler, 8 Mart Pazar günü düzenlenecek olan yürüyüşte sergilenecek.

Atölye çalışması sırasında, kadınlar hem kendi tasarımlarını oluşturma fırsatı buldu hem de fikir alışverişinde bulunarak kolektif üretim deneyimi yaşadılar. Katılımcılar, bu etkinlik sayesinde hem keyifli vakit geçirdiler hem de ortak bir amaç doğrultusunda üretmenin mutluluğunu paylaştılar. Etkinlikte yer alan kadınlar, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi’ne bu anlamlı organizasyon için teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin