Bursa'da Koruyucu Aileler İftar Programında Bir Araya Geldi

Bursa'da düzenlenen iftar programında koruyucu aileler ve çocuklar bir araya gelerek Ramazan ayının ruhunu paylaştı.

Bursa'da Koruyucu Aileler İftar Programında Bir Araya Geldi
Bursa'da düzenlenen iftar programında koruyucu aileler ve çocuklar bir araya gelerek Ramazan ayının ruhunu paylaştı.

Bursa Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız’ın öncülüğünde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, koruyucu aileler ve çocuklar aynı masada buluştu. Programda, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu yansıtan sıcak anlar yaşandı.

Etkinlikte konuşma yapan Dilek Didem Ayyıldız, koruyucu aile olmanın büyük bir fedakârlık ve gönül işi olduğunu vurgulayarak, çocukların aile ortamında büyümesinin önemine dikkat çekti. Ayyıldız, her çocuğun hak ettiği aile sıcaklığını bulmasına yardımcı olan koruyucu ailelere ve Gönül Elçilerine teşekkürlerini iletti.

İftar programı, Ramazan ayının manevi atmosferinde yapılan sohbetlerin ardından, katılımcıların hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin