Bursa’da MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Orhaneli ilçesinde seçmenlerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Çanakkale mitinginde ‘MHP ile HDP paslaşıyor’ ifadesine tepki gösterdi. Büyükataman, “Sanki kapılar ardında PKK ile yürütülen pazarlıkları biz yapmışçasına, Sayın Başbakan meydanlarda çıkıp yalan söylüyor. Allah kuru iftiradan saklasın” dedi. Başbakan'ın sözlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Büyükataman, “Yıllardır bu pazarlıkları sen yapıyorsun. İmralı’yı muhatap alan sensin, Kandil ile oturup pazarlıkları yapan sensin” ifadelerini kullandı. Ayrıca, konuşmasının öncesinde köy kahvesinde vatandaşlarla birlikte Akhisar-Bursaspor maçını izledi.
Bursa'da MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Başbakan Davutoğlu'nun MHP ile HDP'yi ilişkilendiren sözlerine sert yanıt verdi.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'da Başbakan Davutoğlu'nun MHP ile HDP arasında bir ilişki olduğunu söylemesine karşı çıkarak, "Bu yalanları söylemekten utanmıyor" dedi.