Büyük Ödül Gecesi 22 Kasım’da Yapılacak

Kentimizde periyodik yayın yapan iş ve ekonomi dergisi ROTABusiness, 22 Kasım’da Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri ve Ekonomi Paneli adı altında önemli bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

31 Ekim 2019 Perşembe, 17:52
Büyük Ödül Gecesi 22 Kasım’da Yapılacak
-

Büyük bir titizlik ve özveri ile sürdürülen Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri gecesinin ilk seçici kurul toplantısı Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu toplantı salonunda yapıldı.

MERSİN’İN ÖZLEDİĞİ FOTOĞRAFINI VERDİLER

Seçici kurul toplantısına Mersin Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Uluslararası Bakliyatçılar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Arslan, Mersin Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Engin ve Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı adına yönetici Hamide Özel Katıldı. İlerleyen yıllarda geleneksel hale gelmesi beklenen ve bu yıl iki düzenlenecek olan Mersin İş ve Ekonomi Ödül törenin ilk seçici kurul toplantısında ödül kategorileri belirlendi.

Etkinliğin gündüz kuşağında yapılacak olan panele konuşmacı olarak katılacak olan isimler masaya yatırıldı. Aynı zamanda ödül yönergesinin mutabakatının sağlandığı toplantı sonunda Mersin’in ekonomisine yön veren iş dünyasının kurmayları uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir tablo sergileyerek, objektiflere poz verdi.

“SEÇİCİ KURULDA SEVEREK VE ÖZVERİ İLE GÖREV ALDIK”

Toplantının ardından Seçici Kurul adına konuşan MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, “Bu tip organizasyonlar şehrimizin iş ve ekonomi dünyasını morallendirmesi ve motive etmesi açısından büyük önem taşıyor. Kentimizde yayın yapan ROTABusiness Dergisi’nin böylesine önemli bir organizasyona ciddiyetle yaklaşması bizleri mutlu etti. Seçici kurulda severek ve özveri ile görev aldık. Arkadaşlarımızla birlikte belirlediğimiz kategorilerde titiz bir çalışma yürüteceğiz. Bize ayrılan süre içerisinde en adil ve en sağlıklı şekilde kararımızı dergi yönetimine ileteceğiz. Umarım bu organizasyon hem kentimize hem de Türkiye’ye örnek bir çalışma olur“ şeklinde konuştu.
Organizasyonun Proje Direktörülüğünü Yeminli Mali Müşavir Ahmet Akın üstlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”