BÜYÜKŞEHİR, ASFALTLANMAYAN YOL BIRAKMIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Silifke ilçesinde yürütülen yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

19 Kasım 2016 Cumartesi, 11:14
BÜYÜKŞEHİR, ASFALTLANMAYAN YOL BIRAKMIYOR
-

Silifke ilçesi genelinde Akif Tığ Caddesi’yle birlikte toplam 22 noktada sıcak asfalt çalışması tamamlanırken, Metin Mertol Kabal Caddesi, İlhan Akgün Caddesi, Toros Caddesi, Bakanlıklar Caddesi ve Taşucu Liman yolunda, sıcak asfaltlama çalışmaları devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında caddelerdeki eski asfaltlar sökülüp, yerine sıcak asfalt dökülürken, parke kaplı yollarda ise parkeler kaldırılıp sıcak asfaltla kaplanıyor. 
Silifke ilçesinin en işlek caddelerinden biri olan İlhan Akgün Caddesi’nde MESKİ tarafından yapılan yağmur suyu drenaj hattı çalışmasının tamamlanması ile beraber sıcak asfaltla kaplama çalışmalarına da başlandı. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Keşli Türkmenli Mahallesi ile Cambazlı Mahallesi arasındaki 12 km’lik yolda genişletme çalışması tamamlanarak, yola sıcak asfalt döküldü. Bahçederesi Mahallesi - Organize Sanayi bölgesi arası, Çatak–Kıca Mahalleleri arası ve Karacaoğlan Mahallesi’nde yol genişletme çalışmaları da devam ediyor.
Silifke genelinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 64 km’lik 1. kat asfalt sathi kaplama ve yaklaşık 62 km’lik 2. kat asfalt sathi kaplama çalışması yapıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerine yaptıkları asfaltlama çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Gazi Mahallesi Muhtarı Kerim Gürbüz, “Silifke yıllarca ihmal edilmiş bir ilçeydi. Şimdiye kadarki yerel yönetimler içerisinde en çalışkanı olan belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’a Silifke’ye olan hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Silifke’deki caddelerin asfaltlama çalışmaları hakkında konuşan Göksu Mahallesi Muhtarı Ahmet Serin ise “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz, ilçemiz için çok güzel işler yaptı. Atatürk Bulvarı’nda yaşadığımız trafik yoğunluğu sorunumuz yapılan yol çalışmaları ile çözüldü. Mahalle halkımızla birlikte Başkanımızdan çok memnunuz” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı