Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, ‘yolumuz Açık Olsun’ Sloganıyla Kentin Birçok Noktasında Sürdürdüğü Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kentin birçok noktasında sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

25 Mart 2022 Cuma, 12:33
Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, ‘yolumuz Açık Olsun’ Sloganıyla Kentin Birçok Noktasında Sürdürdüğü Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor
-

Akdeniz ilçesine bağlı Kazanlı, Adanalıoğlu, Kulak ve Bahşiş gibi birçok mahallenin bağlantı yolu konumundaki bölgede ilk etapta 2 bin 700 metrelik yol, asfalt, kaldırım ve bisiklet yolu düzenlemesi yapan ekipler, 2 bin metre uzunluğundaki yolda da çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar sayesinde vatandaşların kolay bir şekilde ulaşım yapabilmeleri sağlanırken, üreticiler de bozuk ve tozlu yollardan kurtularak ürünlerini merkeze en az hasarla ulaştıracak.

2 bin 700 metrelik yolda düzenleme çalışmaları tamamlandı

Çalışmaların ilk etabı olan 2 bin 700 metrelik Kazanlı sahil yolunda yol, kaldırım ve bisiklet yolu yapımı tamamlandı. Kapsamlı bir yol düzenleme çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Kazanlı sahil yolunu yeni bir görünüme kavuşturdu. Kazanlı’nın yıllardır alamadığı hizmeti Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le aldığını ifade eden bölge halkı, yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade etti.

“Böyle bir yolu gerçekten hasretle bekliyorduk”

Akdeniz ilçesi Hürriyet Mahalle Muhtarı Orhan Deli, yapılan yolun üreticiler için de büyük önem taşıdığını anlatarak, “Mucurla kaplı bir yoldu. Üreticilerimiz Hal’e gitmekte sıkıntılar yaşıyordu. Bu başlı başına bir sorundu. Bunu da Vahap Başkanımıza anlattığımızda gayet duyarlı bir şekilde buranın onarılacağını, asfaltının yapılacağını söyledi ve sözünde durdu. Allah razı olsun ondan. Yol çok güzel oldu. 23 yıllık mahalle muhtarıyım, böyle bir yolu gerçekten hasretle bekliyorduk. Güzel bir çalışma oldu” dedi.

Vatandaşların E5 Karayolu’nu kullanmak yerine bu yoldan kestirme bir şekilde Hal’e ulaşabileceklerini belirten Deli, “Burada yürütülen çalışma gerçekten güzel ve kayda değer bir çalışma. Teşekkür ediyoruz Vahap Başkanımıza. 23 yıldır bekliyordum bunu vatandaş olarak, bir mahalleli olarak, bir muhtar olarak” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”