Büyükşehir Msk Potada Tarih Yazıyor

Büyükşehir Belediyesi MSK Kadın Basketbol Takımı ve MSK U14 Kız Basketbol Takımı, son maçlarında galip gelerek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

21 Mart 2022 Pazartesi, 09:51
Büyükşehir Msk Potada Tarih Yazıyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) basketbol takımları, mücadele ettikleri lig ve kupalarda aldıkları sonuçlarla Mersinli basketbolseverleri mutlu etti. Büyükşehir Kadın Hentbol Takımı ise evinde aldığı galibiyet ile şampiyonluk iddiasını sürdürürken, ligin hemen ardından başlayacak olan play-off mücadeleleri için iddialı olduğunu gösterdi.

Kadın Basketbol Takımı Süper Lig yolunda

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden MSK Kadın Basketbol Takımı, TKBL 26’ncı hafta mücadeleleri kapsamında Antalya Güneşi Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaştı. Antalya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Mersin temsilcisi, 93-53 skorla kazandı.

İlk periyodu 20-13, ikinci periyodu 22-18 kazanan MSK, ilk yarıyı 42-31’lik skorla önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Kadın Basketbol Takımı, üçüncü periyodu 20 sayı farkla bitirirken, son periyodu 23-14 kazandı ve maç sonunda rakibine karşı 40 sayı öne geçerek deplasmandan galip ayrıldı. Lig’de 14’üncü sırada olan Antalya Güneşi GSK karşısında üstün oyun sergileyen MSK Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne çıkma yolunda iddialı olduğunu gösterdi.

U14 kızlar da şampiyonluk yolunda

Kayseri’de düzenlenen U14 Kızlar Anadolu Şampiyonaları Kırmızı Grup mücadeleleri tamamlandı. Şampiyonada mücadele eden Mersin temsilcisi MSK U14 Kız Basketbol Takımı, oynadığı 4 karşılaşmayı da kazandı.

Şampiyonanın ilk gününde Şırnak Gelişim Gençlik Spor Kulübü karşısında 50 sayı fark ile 85-35 galip gelen MSK U14 Kız Basketbol Takımı, turnuvanın ikinci günü karşılaştığı Bursa Büyükşehir Belediyesi U14 Kız Basketbol Takımı’nı 75-39 yendi. Üçüncü gün Başkent Kartalları Spor Kulübü ile karşılaşan MSK’lı genç yıldızlar, bu karşılaşmayı da 63-39 kazanarak şampiyonada iddialı olduğunu gösterdi. Şampiyona finalinde İÇDAŞ Spor Kulübü ile karşılaşan Mersin temsilcisi bu karşılaşmayı 42-41 kazandı ve U14 Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Kadın Hentbol Takımı şampiyonluk önündeki son virajı geçti

Türkiye Hentbol Federasyonu 1. Lig Kadınlar A Grubu’nda da heyecan devam ediyor. Lig’de 17’nci hafta mücadeleleri kapsamında MSK Kadın Hentbol Takımı, kendi evinde Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü’nü ağırladı.

Karşılaşmanın ilk yarısını 27-15 önde tamamlayan Mersin temsilcisi, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürerek, karşılaşmayı 44-34 kazandı. MSK Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Ali Rıza Yeşil, “Güzel bir galibiyet oldu. Bir Aksaray maçımız kaldı. Aksaray maçını da alıp A grubunu lider bitirerek, play-offlara gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Yeşil, 23 Mart’ta saat 16.00’da Mersin Yenişehir Spor Salonu’nda Aksaray ile oynayacakları maça tüm sporseverleri davet etti. MSK Kadın Hentbol Takımı, Aksaray Belediyesi Kadın Hentbol Takımı karşılaşmasından da galibiyet ile ayrılmasının ardından play-off mücadelelerine grup lideri olarak katılmaya hak kazanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”