Büyükşehir, Muhtarlarla El Ele Vatandaşa Hizmet Götürüyor

Büyükşehir Koordinatörü Ali Boltaç, Tarsus ve Çamlıyayla merkez mahalle muhtarlarının yanı sıra kırsal mahalle muhtarlarını da makamında sürekli ağırlamaya devam ediyor.

06 Ocak 2020 Pazartesi, 09:06
Büyükşehir, Muhtarlarla El Ele Vatandaşa Hizmet Götürüyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, sorumluluk alanlarında 193 mahalleye hizmet götürdüklerini ifade ederek, “Tarsus ve Çamlıyayla’da yaklaşık 400 bin vatandaşımıza hizmet ediyoruz. Geniş ve zorlu bir coğrafyada emek harcıyoruz. Bu hizmet yolculuğumuzda bizlerin yol arkadaşı olan değerli muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak ayırmadan, ayırt etmeden tüm yerleşim yerlerine eşit hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Ali Boltaç, “Muhtarlarımızla sık sık diyalog halindeyiz. Mahallelerinde yaşanan sıkıntıları veya beklentileri sayın muhtarlarımız bizlere iletiyor. İlgili birimlerdeki arkadaşlarımızı yönlendirerek, çözümü çabuk olanları hemen, uzun vadede çözüm getirilecek olan sıkıntıları ise projelendirip, programa alıyoruz” diye konuştu.

Son günlerde bölgemizde de etkili olan sağanak yağıştan dolayı bazı yerleşim yerlerinde sorunlar yaşandığını belirten Ali Boltaç, “Son yağışlarda yaşanan taşkınlardan dolayı zarar gören çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Büyükşehir ve MESKİ ekiplerimiz, Meteoroloji’den gelen uyarıları dikkate alarak teyakkuz halinde bekliyorlar. Sorun yaşanan bölgelere anında müdahale ediyoruz. Öyle ki, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak adına bazı ekip arkadaşlarımızın 48 saat durmaksızın çalıştığı günler oluyor” ifadelerini kullandı.

Kent merkezinde her yağış sonrası su birikintisi oluşan noktaları tek tek tespit ederek, buraların yağmursuyu giderlerinin yapılıp, kalıcı çözümler getirilmeye başlandığını vurgulayan Ali Boltaç, “Örneğin Kaymakamlık karşısı, Selçuk Togo köşesinde her yağmur sonrası birikinti oluşan noktaya yaptığımız çalışma ile kalıcı çözüm getirdik. Yine Kleopatra kapısı yanında da ekip arkadaşlarımız çalışma yaptılar. Şu an kentin her yerinde su birikintisi oluşan noktalar belirleniyor; buralara en kısa sürede kalıcı çözümler getirilecek. Tıkanan borular açılacak, logar temizlikleri yapılacak ” diye konuştu.

Kentlerin canlı organizma olduğunu, hergün yüzbinlerce aracın ve insanın hareket halinde olduğunu kaydeden Ali Boltaç, “Bu noktada tabi ki sorun yaşanacaktır. Nihayetinde Tarsus her geçen gün büyüyor. Muhtarlardan isteğimiz bir sorun olduğunda bizlere ulaşsınlar, mahallelerinde yaşanan problemleri iletsinler” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’in öncülüğünde il genelinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Muhtarlardan tek isteğimiz bizlerden hizmet talep etsinler. El ele verirsek, gönül gönüle olursak sorunlar ortadan kalkar, hizmet gelir. Tabi ki bundan kazançlı çıkan da halkımız olur” şeklinde sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti