Büyükşehir Yangının Yaralarını Sarmak İçin Görev Başında

Başkan Seçer, 2 gündür orman yangınının etkili olduğu Aydıncık ve Silifke’ye giderek, bölge halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelerek acılarını paylaşan Başkan Seçer, yangın söndürme çalışmalarını yakından takip etti ve yetkililerden bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tüm hizmetlerini bölgeye seferber etti.

31 Temmuz 2021 Cumartesi, 14:51
Büyükşehir Yangının Yaralarını Sarmak İçin Görev Başında
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2 gündür orman yangınının etkili olduğu Aydıncık ve Silifke ilçelerine giderek, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bölge halkının acısını paylaşan Başkan Seçer, yangın söndürme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
İlk olarak Aydıncık merkezde yer alan ve bölge halkına 7/24 hizmet veren Mobil Mutfak Tırı’na giden Başkan Seçer, orada da vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunup, çalışanlara kolaylıklar diledi.  Başkan Seçer, daha sonra yangından etkilenen yerlere giderek, bölge halkı ile bir araya geldi, yangın söndürme çalışmalarını yakından takip etti.
 
Başkan Seçer vatandaşların yanında oldu
Ziyaretlerinde Başkan Seçer’e, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve daire başkanları ile CHP il ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Yangından etkilenen bölgelere giden ve vatandaşların yanında olan Başkan Seçer,  yangın söndürme çalışmalarında görev alan itfaiye çalışanlarına kolaylıklar diledi. Seçer, yangından seraları, evleri, tarlaları ve bahçeleri zarar gören vatandaşlar ile bir araya gelip acılarını paylaştı. Yetkililerden de bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Seçer, ayrıca diğer illerden çalışmalara destek vermeye gelen itfaiye çalışanlarına da kolaylıklar diledi.
 
Büyükşehir Belediyesi ekipleri tüm hizmetlerini bölgeye seferber etti
Büyükşehir Belediyesi itfaiye araçları, arazözler ve iş makineleri ile bölgede süren yangını söndürmek için mücadeleye devam ediyor. Mobil Mutfak Tırı ile sıcak yemek, çorba, ayran ve su desteği ile vatandaşlara hizmet verilirken, mobil sağlık ekipleri de yangından etkilenen vatandaşlara hizmet sunuyor. 
 
Yangında yaralanan yabani hayvanlar ve kedi, köpek gibi sokakta yaşayan patili dostların tedavi ve bakımı için de veteriner hekimlerin hazır bulunduğu Hayvan Nakil Aracı da bölgede yer alıyor. Büyükşehir ayrıca hayvanlara mama desteği de sağlıyor.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor