BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN COŞKUSU BOZYAZI’DA YAŞANDI

Ramazan Ayı’nın coşkusunu ve paylaşma ruhunu kentin her noktasına taşıyan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Bozyazı ilçesinde de iftar programı düzenledi. Bozyazı halkının yoğun ilgi gösterdiği programda, birlik ve beraberlik içerisinde olmanın mutluluğu yaşandı.

27 Mart 2025 Perşembe, 10:02
BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN COŞKUSU BOZYAZI’DA YAŞANDI
-

Ramazan Ayı’nın coşkusunu ve paylaşma ruhunu kentin her noktasına taşıyan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Bozyazı ilçesinde de iftar programı düzenledi. 

 

İftar programına; Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hamit Mert Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Aydıncık Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa ile siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, binlerce vatandaş ve Büyükşehir ile Bozyazı Belediyesi bürokratları da katıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin uzman gıda mühendisleri eşliğinde titizlikle hazırlanan yemekler, iftar saatinde sıcak ve hijyenik bir şekilde misafirlere ikram edildi. Vatandaşlar, birlik ve beraberlik içinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin paylaşmayı hatırlatan organizasyonundan duydukları memnuniyeti dile getiren Bozyazı halkı, bir araya getiren etkinliklerin Ramazan ruhuna yakıştığını ve moral bulduklarını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
KARAGÖZ İLE HACIVAT ÇAMALAN'DA ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU
VALİ TOROS'A, BAŞKAN ŞAHİN İLE VALİ ÇEBER'DEN "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ
Sürekli Aynı Konular Yüzünden Tartışmak Neden Bitmez?
FIJET EKİBİNDEN TARSUS’A, TURİZM ROTASI TURU
GOLDEN APPLE TARSUS’A VERİLDİ
VALİ TOROS, İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
TARSUS'TA YÜRÜYEN MERDİVEN SÖKÜLÜYOR
MERSİNLİ ÜRETİCİLER BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİYLE ÜRETİMLERİNİ SÜRDÜRMENİN KEYFİNİ YAŞIYOR
GÜLNAR’IN GENÇLERİ GELECEĞE BÜYÜKŞEHİR İLE HAZIRLANIYOR
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ'UN EV ZİYARETİ