Çamlıyayla Tarihi Günlerinden Birini Yaşadı

VAR’ Tarsus Belediyesi Çamlıyayla’da iftar programı düzenledi.

17 Haziran 2018 Pazar, 15:47
Çamlıyayla Tarihi Günlerinden Birini Yaşadı
-

Yağmurun bereketiyle açılan iftar sofralarına Binlerce Çamlıyaylalı katıldı.
Söylenen ilahilerden sonra okunan ezan ve duanın ardından oruçlar açıldı.
Bir Ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, herkesin ibadetlerinin kabul olmasını diledi.
Başkan Tepebağlı, ‘’Allah’a şükürler olsun ki bir Ramazan ayına daha kavuştuk. Allah bu ayda tutmuş olduğumuz oruçları, kılmış olduğumuz namazları kabul etsin. İnşallah böyle birlik ve beraberlik içerisinde nice ramazanlara kavuşturmayı Allah nasip etsin diyorum. Bildiğiniz gibi Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli bey erken seçim dedi. Ülkemizin durumunun vahametini ortaya koydu ve ‘Cumhur İttifakı’ diye ittifakın adını da koydu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bunda olur demişti. Şimdi bu kapsamda Cumhur İttifakımız kuruldu. İnşallah 24 Haziran’da da seçime gireceğiz. Sizlerden devletimizin bekası için Cumhur İttifakına desteklerinizi bekliyoruz’’ dedi.
Çamlıyaylalıların Ramazan ayını kutlayan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,  ülkemize, milletimize, memleketimize, şehrimize ve bizlere hayırlar getirir ifadesini kullandı.
Başkan Can, ‘’Gerçekten Çamlıyayla’mız bizim Türkiye’de örnek yaylalarımızdan biri, Allah’a çok şükür Çamlıyayla’lımız da birliktelik var. Güzel bir huzur var ve kardeşlik var. Alanı geniş olmasına rağmen ve dağlık bir arazi yapısına sahip olmasına rağmen Çamlıyayla’da görüşü ve siyasi partisi ne olursa olsun çok güzel bir birliktelik var. Cenab-ı Allah bu birlikteliği daim ettirsin. Çamlıyayla’mızda, ülkemizde ve Tarsus’umuzda da huzurumuzu bozdurmasın, kardeşliğimizi bozdurmasın diyorum. Tutmuş olduğumuz oruçlarımızı rabbim kabul eylesin. Cenab-ı Allah bağışlayandır, bağışlamayı sevendir. Ümmeti Muhammet’i bağışlasın, hepimizi bağışlasın, Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun’’ şeklinde konuştu.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve huzur içerisinde geçmesini dileyen Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ‘’Çamlıyaylalı hemşehrilerim bende hepinizin mübarek Ramazan ayınızı kutluyorum. Hepinize hayırlı iftarlar diliyorum. İnşallah Ramazan ayı birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde, huzur içerisinde geçer. Bayrama bütün Türkiye’miz mutlu ve huzurlu bir şekilde girmesini temenni ediyorum. Biz 50 yıllık bir siyasi partiyiz. 50 yıldır şehitler ölmez, vatan bölünmez, ezan susmaz, bayrak inmez diye siyaset yapıyoruz. Gayemiz, hedefimiz, birinci önceliğimiz budur. Ülkemiz üzerinde oynana oyunlar, yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişimi ve dış odakların yaptıklarına karşı genel başkanımız, Türkiye’nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ve yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olarak sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini belirtti. Bizler de genel başkanımızın almış olduğu bu kararların arkasında duruyoruz. Yapılacak olan seçimlerde MHP Cumhurbaşkanı Adayı olarak sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecek. Ayrıca her zaman vatanının, milletinin yanında yer alan Milliyetçi Hareket Partisinin lideri, milletvekili seçimlerinde de kendi partimize bütün hemşehrilerimizden oy bekliyoruz. Biz sadece siyaset için, siyaset yapmış olmak için buralara gelmiyoruz. Çamlıyayla’da ki her bir hemşehrimizin siyasi görüşü ne olursa olsun bugüne kadar hizmetinde olmaya çalıştık. Bugünden sonra da yine her bir hemşehrimizin partili, partisiz, bize oy versin, vermesin emrinde olacağımızı belirtiyor. Hepinize hayırlı iftarlar diliyorum’’ dedi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”