Çamurlu kot satışa çıktı: Fiyatı bin 528 TL

Bir Amerikan giyim firmasının 425 dolar (bin 528 TL) satış fiyatı ile piyasaya sürdüğü "çamurlu kot" ABD'de sosyal medyada çok konuşulan başlıklar arasına girdi.

26 Nisan 2017 Çarşamba, 20:42
Çamurlu kot satışa çıktı: Fiyatı bin 528 TL
-

Nordstrom firması kot pantolunu, “Geleneksel Amerikan işçi giyimi” olarak nitelendirerek internet sitesinde satışa koydu.

Firmanın, “yeni bir yıpranmış kot tasarımı” diyerek piyasaya sürdüğü ürüne sosyal medyada farklı tepkiler geldi.

BBC Türkçe’nin haberine göre tepki gösteren paylaşımlardan birinde “Arka bahçende yuvarlanarak benzer bir görünüşü çok daha ucuza elde edebilirsin” ifadesi kullanıldı.

Discovery Channel’da yayınlanan “Kirli İşler” programının sunucularından Mike Rowe, pantolonu, “kirli işi olan biri tarafından giyilmiş ama böyle bir işi olmayanlar için üretilmiş” cümlesiyle tanımladı.

Rowe, “Bu kot, çalışmayı alaya alan zengin insanlar için bir kostüm” ifadesini de takipçileriyle paylaştı.
Mike Rowe’un takipçilerinden biri ise çamurlu kotla ilgili şu yorumu paylaştı: “Bana kotunu ve 200 dolar ver, sana bunun aynısını yapayım.”

DİZ PENCERELİ PANTOLON DA PİYASAYA SÜRÜLMÜŞTÜ

Nordstrom firmasının ürüne ilişkin yayımladığı açıklamada ise, “bu kot elini taşın altına koyarak kirlenmekten korkmadığının kanıtı” denildi.

Ancak çamurlu kot konusunda herkes eleştirel değil. Böyle paylaşımlardan birinde, “Eğer kirli bir pantolona 400 dolar verebiliyorsan neden vermeyesin” yorumu yapıldı.

Geçtiğimiz ay Nordstrom firması, dizinde “pencere” bulunan sıradışı bir pantolon daha tanıtmıştı. Ancak bu pantolon 95 dolara satışa çıkmıştı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin Toroslar Demirtaş Kavşağında Meydana Gelen Ölümlü kazayı Yapan Aracın Sürücüsü Gözaltında
Mersin’de Sahte İlanlar Üzerinden Bungalov Ev Kiralama Adı Altında Dolandırıcılık Yapanlara Operasyon
Mersin’de Jandarma Ekipleri Terör Örgütü Pkk’ya Operasyon Düzenledi, Çok Sayıda Gözaltı Var
Başkan Seçer 1 Mayıs’ta İşçi Ve Emekçilerle Yürüdü, İşçi Dostu Başkan, İşçi Ve Emekçilerle Omuz Omuza Yürüdü
Büyükşehir Tarsus’ta Sağlıklı Yaşam Danışma Merkezi’ni Hizmete Açtı, Tarsuslular Tüm Vücut Sağlığını Bu Merkezde Koruyor
Mersin Büyükşehir İle Yörüklerin Kara Çadırı Aydınlanmaya Devam Ediyor, Büyükşehir’in Güneş Paneli Desteği, Ailelere Işık Oluyor
MSK, Play-Off’larda Yarı Finalde, Carettalar Dolu Dizgin Finale Yürüyor
Başkan Seçer’in Sözünü Verdiği ‘Lojistik Merkezi’nde Sona Gelindi, Mersinli Nakliyecilerin Modern Tesislerine Kavuşmasına Az Kaldı
Mersin Büyükşehir, Öğrencilerin Sosyal Gelişimlerine De Katkı Sunuyor, Büyükşehir Kurs Merkezleri’nde Eğlenerek Öğreniyorlar
Tarsus Ticaret Borsası Ve TTB LİDAŞ Personellerinin Katılımıyla Gerçekleşen ‘’Tahliye Ve Yangın Tatbikatı Eğitimi’’ Uzman Hikmet Doğan Yeşillik Tarafından Başarılı Bir Şekilde Uygulandı