Çanakkale'de Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Ağır Yaralı

Çanakkale'de 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü virajı alamayarak kaza yaptı. Kaza anı, başka bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.

Çanakkale'de Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Ağır Yaralı
Çanakkale'de 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü virajı alamayarak kaza yaptı. Kaza anı, başka bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.
Google News'te Abone Ol

Olay, 1 Ekim tarihinde Biga-Çan yolu üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Ahmet Can Öztekin, motosikletiyle seyir halindeyken virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu sırada motor, bariyerlere çarpıp bir süre sürüklendikten sonra yola savruldu. Diğer sürücüler ve kazayı kaydeden motosikletli, Öztekin'in yardımına koştu.

Kurtarma Çalışmaları Hızla Başladı

İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından ağır yaralı olan Öztekin, Biga Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelerin ardından, durumu kritik olan Öztekin, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Kazanın ardından, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Kaza anının kask kamerasına yansıması, olayın seyrini gözler önüne serdi. Sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin