Çantanızı Ucuza Alıp İçine Koyacak Paranıza Sahip Çıkın

Çantanızı Ucuza Alıp İçine Koyacak Paranıza Sahip Çıkın

15 Temmuz 2017 Cumartesi, 00:49
Çantanızı Ucuza Alıp İçine Koyacak Paranıza Sahip Çıkın
-

            Çantalar çoğunlukla kadınların kullanımı ve zevkleri doğrultusunda üretiliyor olsa da son zamanlarda erkeklerin çanta kullanımındaki artış çanta sektörünü etkilemiş ve birçok farklı markanın birçok farklı çanta modeli piyasaya sunulmuştur. Çanta sektöründe artan bu ihtiyaç ve bu ihtiyaçlara bağlı olarak artan üretim, çantalar arasında da birçok farklı fiyatın oluşmasına sebep olmuş ve çanta almak isteyenler kaliteli çanta modellerini daha ekonomik fiyatlara alabilmek için indirimleri ve kampanyaları takip etmeye başlamıştır. Yapılan bu ekonomik çanta alışverişlerinde dikkat edilen bir diğer husus da o yılki çanta modasıdır.

Çantalarda Yeni Sezon Modası

2017 yılında erkek çanta modellerinde her yıl olduğu gibi en çok siyah ve kahverengi moda olsa da koyu yeşil çantalar da bu yıl fazlaca tercih edilmeye başlanan modeller arasına girmeyi başarıyor. Kadın çantalarında ise 2017 yılında moda 2016 yılına nazaran bir eskiye dönüş içeriyor. Son yıllarda artan büyük çanta modası artık yavaş yavaş eski gücünü yitirmeye başlıyor ve daha eskiden moda olan küçük ve kıyafetlerle renk uyumu olan çantalar tekrar kadınlar arasında birinci tercih olarak görülüyor.

Aynı zamanda taşlamalı, ip süslemeli ve markayı yansıtan süslemelerin bulunduğu çantalar da gece çantası olarak tercih edilmeye devam ediliyor.

Sezon Ürünlerine Uygun Fiyatlara Ulaşma Yöntemleri

Bu yılın çanta modası herkesin gözlerini kamaştırsa da fiyatlar bazen dudak uçuklatıcı olabiliyor. Bunun sebebi henüz yaz sezonunun başında ve alışveriş yoğun olarak yapıldığı bir dönemde oluyor oluşumuz. Ancak bu hiçbir yerde uygun fiyatlı çantalar olmadığı anlamına gelmiyor.

Çanta alışverişlerinizde sezon ürünlerini uygun fiyatlara satın almak için tercih edebileceğiniz en doğru adres olan Trendyol, Türkiye’nin en büyük moda e-perakendicisi olarak “Herkes İçin Moda” sloganıyla hizmet veriyor. Adından anlaşılabileceği gibi Trendyol müşterilerinin “Trendy” olmaları ve modaya her zaman uyum sağlamaları için her zaman indirimli fiyatlar ve avantajlı fırsatlar ile müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Dağıttığı indirim kuponları ile uygun fiyatlara alışveriş yapma imkanı sağlayan Trendyol, birçok markanın büyük indirimler ile satılmasını sağlıyor.

                Eğer siz de çanta başta olmak üzere birçok ünlü markanın ürünlerini, inanılmaz fiyatlara satın almak ve bu indirimlerden sürekli yararlanmak istiyorsanız hemen bir Trendyol İndirim Kuponu Alın, yaz alışverişinize eğlenceli ve ekonomik bir şekilde başlayın.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi