Ceyhanspor İle Pozantı Gençlik Spor Maçında Şike İddiası Ortalığı Karıştırdı

İçel İdmanyurdu tarafta gurubu yaptığı açıklamada, dün oynanan CeyhanSpor ile Pozantı Gençlik Spor maçında şaibe olduğu belirtilerek maçın görüntülerinde bunun açıkça görüldüğü ifade edildi.

17 Şubat 2020 Pazartesi, 13:38
Ceyhanspor İle Pozantı Gençlik Spor Maçında Şike İddiası Ortalığı Karıştırdı
-

İçel İdmanyurdu taraftar grubu olan Kırmızı Şeytanlar, dün oynanan Spor Toto Bölgesel Amatör lig maçında karşı karşıya gelen Ceyhan Spor ile Pozantı Gençlik Spor maçının ilk yarısı, Pozantı Gençlik Spor'un 1-0 'lık üstünlüğü ile sona erdiğini fakat maçın ikinci yarısında Pozantı Gençlik Spor'lu futbolcuların açıklanamayan hatalarından dolayı Ceyhan Spor'un 5-2 üsütünlüğü ile biten maçta şaibe olduğuna dikkat çekerek yetkililerin bu maçı mercek altına almalarını istediler.

İşte Kırmız Şeytanlar Taraftar Gurubundan yapılan açıklama, Değerli Mersin İdman Yurdu taraftarları;
Geçtiğimiz hafta Ceyhanspor camiasından adını ağzımıza dahi almak istemediğimiz bir şahıs, takımımızın şike yaptığını öne sürmüştür. Yaşanan süreçte bugün baktığımızda kimlerin şike yaptığı ortadadır. İlk yarısını Pozantıspor’un 1-0 öne geçtiği ikinci yarı Ceyhanspor’un 5-2 kazandığı mücadele apaçık bir şekilde şaibelidir.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun acilen bir komisyon kurarak bu maçı mercek altına alması gerekmektedir. Maçın canlı yayını izlenildiğinde karşılaşmanın şaibeli olduğu apaçık görünecektir.

Bizler 95 yıllık camianın temsilcileriyiz. Eğer bu gün bu noktadaysak kirli işlere bulaşmadığımız içindir. Mersin İdman Yurdu her zaman sahaya tertemiz çıkarak bileğinin hakkıyla sahadan galip gelmiştir. Kimi zaman ise mağlup olarak bizleri üzmüştür. Bu sene ligde yaşananları tüm Türkiye spor kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

95 yıldır olduğu gibi sahada tertemiz oynayarak bizler şampiyon olacağız. Ceyhanspor; 1 gram yüreğiniz varsa çıkıp sahada adam gibi oynarsınız…

Haftaya Pozantı deplasmanına gideceğiz. Reyhanlıspor karşılaşmasında sahada gösterdiğimiz centilmenlik ve dostluk ruhunu orada da görmek istiyoruz. En iyi şekilde Pozantı’da takımımızı destekleyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın…

Bir açıklamayla bu işin arkasını bırakacağımızı kimse zannetmesin. Bu işi sıkı takip ederek kirli elleri ifşa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
TERTEMİZ HEP BİRLİKTE 3.LİG’E..
Saygılarımızla

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı