CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MTOSB Ziyaretinde Konuştu "Demokrasi Hepimize Lazım"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölge Yönetimiyle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu buradaki konuşmasında, "Demokrasi hepimize lazım." dedi.

05 Mart 2019 Salı, 13:03
G: 05.03.2019 - 14:12
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MTOSB Ziyaretinde Konuştu "Demokrasi Hepimize Lazım"
-

(Ali Salgıt'ın Haberi)- Partisinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer'in proje tanıtım toplantısı için Mersin'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, program kapsamında bölgedeki çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Mersin Büyükşehir Adayı Seçer'in MTOSB ziyaretinde, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Parti Meclis Üyesi Fatma Güner eşlik etti.
CHP heyetini MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Yön. Kur. Yrd. Tufan Ballı ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile üyeler ağırlardı.
Öğle saatlerinde MTOSB Yönetim Binasında, yönetici ve üyelerle programla bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, "Rakip olmak ayrı bir şey, Ahlaklı olmak ayrı bir şey. Siz bir kişinin siyasete girmemesi için ona kumpas kurarsınız bu doğru değil. Bu demokratik değil! Biz aynı partiye seçime girebilsinler diye 15 Milletvekili verdik. Niçin, Demokrasi hepimiz için geçerli arkadaşlar." dedi.
Konuşmasının devamında kumpasla iktidar olmanın yolunu açıyorsunuz diyerek durumun ahlaki olmadığını söyleyerek," Bu demokratik değildir. Demokratik standartlara uymaz diyorsanız, sandığa gömeceksiniz. Bunun doğrusu budur. Biz demokrasiyi savunuyoruz. Demokrasi nedir? Herkesin düşüncesini özgürce ifade edebildiği ortamdır. Demokrasinin olmadığı yerde büyüme olmaz kalkınma olmaz. Gelişme olmaz, Demokrasi aynı zamanda can ve mal güvenliğidir. Hukukun üstünlüğü, bağımsız yargı demektir." ifadelerini kullandı.
Can ve mal güvenliğin olmadığı yerde yabancı da bizim vatandaşımızda yatırım yapmaz diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " Fabrika kuracağım yarın birisi gelip birisi el koyacak, Niye el koyacak. Haksızlığa uğradığı zaman hakkımı nerede arayacağım. Hakime gideceğim, ya hakim de birisinin kontrolünde ise! Yani yargı bağımsızlığı yoksa, ben can güvenliğimi nasıl sağlayacağım mal güvenliğimi nasıl sağlayacağım. Üreteceğiz nasıl üreteceğiz, yatırım yaparak! Bulunduğumuz yer Mersin, Mersin sanayi bölgesidir. Organize Sanayi Bölgelerinde yatılı meslek lisesi kurmalıyız. O organize sanayi bölgelerinin ara elaman ihtiyacını karşılayacaktır." dedi.
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN KONUŞMASI - VİDEO
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Adayı Seçer, Milletvekilleri ve CHP Heyeti toplantının ardından, 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir firmanın çalışanlarıyla birlikte öğle yemeğini yedi. Yemeklerini sıraya girip aldılar.
Kılıçdaroğlu Yemek Sırasında
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MTOSB Ziyaretinde Konuştu ''Demokrasi Hepimize Lazım''
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MTOSB Ziyaretinde Konuştu ''Demokrasi Hepimize Lazım''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor