CHP Mersin Adayı Vahap Seçer, Mersinli Gazetecilerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin’de faaliyet gösteren basın çalışanlarıyla bir araya geldi.

06 Mart 2019 Çarşamba, 17:55
CHP Mersin Adayı Vahap Seçer, Mersinli Gazetecilerle Buluştu
-

Tenis Kulübü’nde gerçekleşen buluşmaya yerel gazete, televizyon, radyo, internet medyası ve yaygın basın yayın organı çalışanı çok sayıda gazeteci katıldı.
Belediye başkanı olduğunda, medyayla ve muhtarlarla iletişimini en üst düzeyde tutacağını ifade eden Vahap Seçer, “Medya ve muhtarlar bir belediye başkanının şehirden haberdar olmasında en önemli unsurlardır. Bu iki kesimle iyi iletişim kurulduğunda sorunların daha hızlı ve pratik şekilde çözülmesi mümkün olabilir” dedi.
Medyanın denetleme ve uyarı görevini yaparak demokrasiye önemli katkı sunduğunu belirten Vahap Seçer, “Medya organı hangi siyasi görüşten olursa olsun, adabı muaşeret içinde işini yapıyorsa, kalemini bir silah, bir tehdit unsuru olarak kullanmıyorsa, medyanın her türlü eleştirisine açığım. Eğer medya çalışanları kent yararını gözeterek bir eleştiri yapıyorsa bu eleştiriden de faydalanırım. Varsa bir yanlışımız düzeltirim. Bu anlayışla, görev yaptığımız süre içinde medya ile düzenli olarak bir araya geleceğiz, yüz yüze konuşacağız ve böylece daha iyi bir iletişim ortamı sağlayacağız” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, basın çalışanlarıyla buluşmasında, önceki gün tanıtım toplantısıyla ilan ettiği projelerini özetledi, ardından da gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Mersin’in en çok vergi veren 8. İl olmasına rağmen en yoksul 3. İl olduğuna işaret eden Vahap Seçer, bu büyük çelişkinin kaldırılması, zenginle fakir arasındaki makasın daraltılması için belediyelere de görev düştüğünü vurguladı.
Yatırımcı dostu belediye başkanı olacağını, şehre yatırım çekmek ve istihdam yaratmak için çalışacağını belirten Vahap Seçer, “Adil hizmet dağıtmak istiyorum. Bölgesi, siyasi görüşü ne olursa olsun herkese eşit mesafedeyim. Ama eşitlik farklıdır, adil davranmak farklıdır. Ben dezavantajlı gruplardan, kadınlardan, çocuklardan, engellilerden, yaşlılardan tarafım. Senelerce belediye hizmetleri alamayan yoksullardan tarafım. Onun için onlara pozitif ayrımcılık uygulayacağım. Yoksullar kente yük değildir. Kentin kaynaklarını haksızca cebine indirenler, kamunun kaynaklarını soyanlar bu kentin sırtında yüktür. Benim o kesimlerle barışmam mümkün değil. Belediye üzerinde kalem oynatarak ilişkiler üzerinden para kazanma dönemi bitecek. Buna katlamam. İnsanlar alın teri dökecek, çalışacak birileri de siyasetle oturduğu yerden büyük paralar kazanacak. Buna göz yumamam” diye konuştu.
CHP Mersin Adayı Vahap Seçer, Mersinli Gazetecilerle Buluştu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”