CHP Yöneticilerinden Başkan Seçer’e Ziyaret! Mersin Büyükşehir, Başarılı Çalışmalarıyla Adından Söz Ettiriyor

CHP yöneticilerinin yer aldığı heyet, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Büyükşehir’de yapılan çalışmaların partinin belediyecilik anlayışını layıkıyla ortaya koyduğu vurgulandı.

14 Aralık 2020 Pazartesi, 19:36
CHP Yöneticilerinden Başkan Seçer’e Ziyaret! Mersin Büyükşehir, Başarılı Çalışmalarıyla Adından Söz Ettiriyor
-

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır’ın yaşamını yitiren annesi Gülseren Başarır’ın cenaze törenine katılan ve Başarır’a taziye dileklerini sunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ve CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de heyete eşlik etti.

Öztunç: “Başarılarınızdan gurur duyuyoruz”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, Mersin’in Akdeniz’in özel bir kenti olduğunu belirterek, “Mersin Akdeniz'in incisi. Akdeniz'in en güzel kentlerden birisi ve bizim de çok sevdiğimiz bir kent. Mersin son yerel seçimlerden sonra daha da güzelleşti bizim gözümüzde. Sizin belediye başkanlığını yürüttüğünüz süreçteki çalışmalarınız bizler için onur, gurur. Gayet başarılısınız. Mersin’e dokunuyorsunuz. Sadece merkezde değil tüm ilçeleri, köyleri ve mahalleleri ile çalışmalarınızdan, başarılarınızdan gurur duyuyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte Mersin'de bugüne kadar yapılmış en büyük hizmetleri yapacağınıza inancımız tamdır” dedi.

Özel: “Güven veren bir yönetim gösteriyorsunuz”
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP ailesi olarak hep bir arada olacaklarını vurguladı. Milletvekillerinin parti örgütü ve yerel yönetimler ile uyumlu bir şekilde dayanışma içerisinde olan çabalarını ve gayretlerini takdir ettiklerini söyleyen Özel, şunları söyledi:

“Biz Meclis’te bir yandan muhalefet görevimizi yaparken, bir yandan da en geç 2023'te yapılacak olan Cumhuriyetin 2’nci yüzyılını hangi kadrolarla karşılayacağımızın belli olacağı seçim öncesinde, yapılan yerel seçimdeki büyük başarıdan dolayı zaman zaman Meclis’te belediyelerimize karşı yerelden gelen özellikle AKP'li ve MHP'li milletvekillerinin yönelttiği bazı eleştiriler oluyor. O sırada bazen zaman zaman Mersin Büyükşehir Belediyesi de gündeme taşınıyor. Şu açıdan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Hem kısa sürede doğru bilgiye ulaşma açısından hem de orada çıkan polemiklerden tartışmalardan bugüne kadar hiç başımız önde ayrılmadık o salondan. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde göreve geldiğiniz günden itibaren yapmış olduğunuz icraatlar, verilmiş sözlerin arkasında durulması, partinin genel politikalarına uyumlu ve sosyal belediyecilik örnekleri açısından son derece etkili bir mücadele ve etkili bir hizmet veriyorsunuz. Tabii belediyeyi devraldığımız arkadaşlar zaman zaman gerçekle bağdaşmayan eleştirileri gündeme taşımak istiyorlar. Orada da dönüp Mersin Büyükşehir Belediyesi ne yapmış diye baktığımızda bugüne kadar hiçbir tartışmadan başımız önde ayrılmadık. Çok teşekkür ediyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yönetimindeki çalışkanlık, şeffaflık ve iletişimdeki başarı Türkiye'de diğer büyük şehirlerimizle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nin geleceği yönetebilir anlayışına da katkı sağlıyor. Önümüzdeki seçimlerin kaderini belirleyecek en önemli unsurlardan bir tanesi Cumhuriyet Halk Partisi'nin kamu yönetimine hazır olup olmadığı, genel iktidarı devralmaya hazır olup olmadığı noktasında. Şükürler olsun ki göreve geldiğimiz günden itibaren tüm belediye başkanlarımızla birlikte bu algıyı güçlendiren, güven veren bir yönetim gösteriyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partisi grubu adına sizlere minnettarız.”

Seçer: “Ülkemizin geleceği için çalışıyoruz”
Ziyaretten ötürü heyete teşekkürlerini sunan Başkan Seçer, “Acı bir günde bir araya geldik. Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın acılı gününde onu yalnız bırakmadık, hep beraber. İyi günde kötü günde mücadele arkadaşlarımızla beraber olacağız” dedi.
Kent adına yaptıkları çalışmalara dair de konuşan Seçer, şu ifadeleri kullandı:

“Kişisel ikbalimizi hatta sağlığımızı bir tarafa bıraktık. Ülkemizin geleceği için çalışıyoruz, mücadele ediyoruz. Ben öncelikle parlamentoda verdiğiniz mücadele için sizleri kutluyorum. Gerçekten bugün içinde bulunduğunuz siyasi süreç içerisinde çok önemli çalışmalar yapıyorsunuz. Bizler de sizlerin buradaki gözü kulağı olarak vatandaşa, yurttaşa, sokağa en yakın kamu kurumunun seçilmiş birer görevlileri olarak vatandaşların her sorununa bizim siyasi görüşümüz doğrultusunda, partimizin programı prensipleri çerçevesinde müdahale ediyoruz. Politikalar üretiyoruz, hizmet üretiyoruz ve bunu da keyifle yapıyoruz. Bunun da temel sebebi halkımızdan aldığımız geri dönüşüm. Halkımız bizden memnun olduğu sürece, bizlere teşekkür ettiği sürece çok daha fazla şevkle çok daha azimle bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Ben parlamentoda görev yaptım. Sayın Grup Başkan Vekilimiz ile de Sezgin Tanrıkulu kardeşim ile de mesai arkadaşlığımız oldu. Bu anlamda da sizlerin yereldeki şu anda sizler arasından çıkan bir temsilci olmak da benim için açıkçası gurur. Bunu da söylemek istedim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor