CHP'li Seçer, "Mersin Halkı Sandıkta İttifak Kuracak"

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Ak Parti tabanına ‘Elinizi vicdanınıza koyun, Mersin’in geleceğine oy verin’ çağrısı yaptı

11 Mart 2019 Pazartesi, 22:20
CHP'li Seçer, "Mersin Halkı Sandıkta İttifak Kuracak"
-

Gülnar’da coşkulu bir kalabalığa seslenen CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, her kesimden, her siyasi görüşten oy alacaklarını söyledi. “Mersin halkı sandıkta ittifak kuracak” diyen Vahap Seçer, Ak Parti seçmenine de “İradenize kimse ipotek koyamaz. Elinizi vicdanınıza koyun, aklınızla hareket edin, Mersin’in geleceğine oy verin” diye seslendi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Silifke ve Gülnar’da vatandaşlarla buluştu, gördüğü yoğun ilgiyle moral depoladı.
Vahap Seçer, ilk olarak Silifke Belediyesi ile Işıklı, Akdere ve Yeşilovacık köyleri sakinlerinin ortaklaşa düzenlediği 4. Çağla Festivali’ne katıldı.
Burada vatandaşlara seslenen Vahap Seçer, belediye başkanı olduğunda Silifke ve yöresinde tarım ve hayvancılığı destekleyeceklerini, turizm yatırımlarının ilçeye çekilmesi için çalışma yürüteceklerini söyledi.
Seçer, “Silifke Belediye Başkanımız Mustafa Turgut, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kurulmasına öncülük ediyor. İlk etapta köylüden süt alınacak, süt işlenecek. Ben de Mersin’in her yerinde yoksul çocuklara ücretsiz süt dağıtacağım. Söz veriyorum o sütü Silifkeli üreticimin kooperatifinden alacağım” dedi.
4. Çağla Festivali’nde renkli görüntüler de yaşandı. Protokol konuşmalarının ardından sevilen sanatçı Ankaralı Ayşe sahneye çıktı. Sanatçının sahneye çıkmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale yerlerinden kalkarak bir süre oynadı.
GÜLNAR’DA HAVAİ FİŞEKLİ, MEŞALELİ KARŞILAMA
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer daha sonra Gülnar’a geçti. İlçeye girişinde onlarca araçlık konvoyla karşılanan Vahap Seçer, Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale tarafından Büyükeceli Mahallesi’nde düzenlenen açıkhava toplantısında vatandaşlara seslendi. Vatandaşların cep telefonlarının ışıklarıyla, havai fişekler ve meşalelerle renk kattığı toplantıda Vahap Seçer sözlerine, “Gümbür gümbür geliyoruz. Mersin’de güzel şeyler olacak. Mersin’de her şey değişecek. Mersin’e hareket gelecek, bereket gelecek” diyerek başladı.
‘MERSİN HALKI VAHAP SEÇER ÜZERİNDE İTTİFAK KURACAK’
Seçimlerde her kesimden, her siyasi görüşten destek istediğini, bu desteği alabileceğini sokakta gördüğünü ifade eden Vahap Seçer şunları söyledi:
“Ak Partili kardeşlerimden oy istiyorum. Ak Parti bu seçimde Mersin’de aday çıkarmadı. Ak Partililer gidecekler Cumhur İttifakı’nın gösterdiği adaya oy verecekler. Peki Mersin’in geleceği ne olacak? İradenize kimse ipotek koyamaz. Elinizi vicdanınıza koyun, aklınızla hareket edin. Hiç kimsenin oyu, iradesi ipotek altına alınamaz. Ak Partili kardeşlerim, gelin Mersin’in geleceğine oy verin. Ankara’dan Mersin’in seçimlerine, demokrasisine istikamet vermeye çalışanlar oldu. İyi Parti adayı Burhanettin Kocamaz’ın adaylığı engelledi. Şimdi İyi Partili kardeşlerime buradan soruyorum: Bu hesabını sandıkta sormak için Vahap Seçer’e oy vermeyecek misiniz? Mersin halkı sandıkta ittifak kuracak. Hangi partiden olursa olsun Vahap Seçer üzerinde ittifak kuracak. Bunu 31 Mart gecesi göreceğiz.”
CHP'li Seçer, ''Mersin Halkı Sandıkta İttifak Kuracak''
CHP'li Seçer, ''Mersin Halkı Sandıkta İttifak Kuracak''
CHP'li Seçer, ''Mersin Halkı Sandıkta İttifak Kuracak''
CHP'li Seçer, ''Mersin Halkı Sandıkta İttifak Kuracak''
CHP'li Seçer, ''Mersin Halkı Sandıkta İttifak Kuracak''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”