CHP’li Seçer, Yeşilovacıklılara Temiz Su Sözü Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Silifke’nin Yeşilovacık ve Akdere mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

25 Şubat 2019 Pazartesi, 07:02
CHP’li Seçer, Yeşilovacıklılara Temiz Su Sözü Verdi
-

Partisinin Seçim Ofisi açılışını gerçekleştirmek üzere Yeşilovacık Mahallesine gelerek, köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Söz veriyorum. Belediye Başkanı seçildiğimde Yeşilovacık ve Akdere Mahallelerimiz temiz suya kavuşacak. Alt yapı, arıtma, kanalizasyon ve içme suyu sorunlarını çözeceğiz’ dedi.
Seçer’e gezilerinde Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ile Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale, CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti.
BAŞKAN TURGUT, ‘HEM SİLİFKE HEM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ALMALIYIZ’
Silifke’de hizmetlerin devam etmesi ve daha fazla hizmet edebilmek için Mersin Büyükşehir Belediyesinin de CHP’nin eline geçmesi gerektiğini vurgulayan Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bu yola beraber çıktık ve sizinle başaracağız. Huzurlu ve bereketli günlere az kaldı… Mersin’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Vahap Seçer’i, Silifke’de şahsımı yeniden Belediye Başkanı seçtiğiniz takdirde hizmetlerin ardı arkası kesilmeyecek. Yeşilovacık ve Akdere mahallelerimiz ile birlikte tüm Silifke’mizi daha fazla hizmetlere ulaştıracağız. Bizi yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz’ dedi.
‘YEŞİLOVACIK VE AKDERE HALKIMIZA YAKIŞIR BİR HİZMET GETİRECEĞİZ’
Hiçbir belediye başkanının ‘para yok yatırım yapamıyorum’ diyemeyeceğini ifade eden Seçer, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin parası var. Önemli olan parayı doğru kullanmak, yandaşa yedirmemek, doğru kadrolar kurmak. Biz böyle bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Bakalım el mi yaman bey mi yaman? Mersin’i nasıl yönettiğimizi göstereceğiz. Yeşilovacık, Işıklı ve Akdere’nin bütün sorunlarını çözeceğiz. Sizler yeter ki destek verin ve bizlere güvenin. Ben bu hizmetleri yapmazsam benden de hesap sorun” dedi.
Yeşilovacık’ın çimento fabrikası ve termik santral gibi projelerin hedefi olduğunu hatırlatan Vahap Seçer, “Burası sanayi bölgesi değil, turizm bölgesi olmalı. Her yere çimento fabrikası, termik santral yapabilirsiniz ama her yere turizm tesisi yapamazsınız. Enerji yatırımları da gereklidir. Ama bunların yapılacağı yer benim Mersinim değildir. Biz bu bölgeyi turizme açmak zorundayız. Belediye başkanı olduğumda bu yörede turizmin gelişmesini sağlayacak bir imar düzenlemesi yapacağız. Turizm yatırımcılarını teşvik edeceğiz. Alanya-Taşucu arası yol çalışmaları bitmek üzere. Kim yapıyorsa Allah razı olsun. Ben doğru olanı överim, yanlış olanı eleştiririm. Sahil yolu projesi doğrudur ama çimento fabrikası yanlıştır, termik santral yanlıştır, nükleer santral yanlıştır” dedi.
‘BAKALIM, EL Mİ YAMAN, BEY Mİ YAMAN’
“Belediye başkanlığı kimsenin babasının çiftliği değil. Yan gelip yatma yeri değil. Hiçbir belediye başkanı, hele de Mersin’de hiçbir belediye başkanı ‘param yok, imkânım yok, ben yatırım yapmıyorum’ diyemez. Bana günlerdir şikâyet geliyor. Yeşilovacık’ta, Akdere ve Işıklı Mahallelerimizde insanlar çamurlu su içiyor. Bunun para yok diye bahanesi olur mu? Bulacağız, buluşturacağız, Yeşilovacık halkına tertemiz suyu vereceğiz. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin parası var. Önemli olan parayı doğru kullanmak, yandaşa yedirmemek, doğru kadrolar kurmak. Biz böyle bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Bakalım el mi yaman bey mi yaman? Mersin’i nasıl yönettiğimizi göstereceğiz.”
CHP’li Seçer, Yeşilovacıklılara Temiz Su Sözü Verdi
CHP’li Seçer, Yeşilovacıklılara Temiz Su Sözü Verdi
CHP’li Seçer, Yeşilovacıklılara Temiz Su Sözü Verdi
CHP’li Seçer, Yeşilovacıklılara Temiz Su Sözü Verdi
CHP’li Seçer, Yeşilovacıklılara Temiz Su Sözü Verdi
CHP’li Seçer, Yeşilovacıklılara Temiz Su Sözü Verdi
CHP’li Seçer, Yeşilovacıklılara Temiz Su Sözü Verdi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”