Cizre Şırnak'ta 2025-2026 Eğitim Dönemi İçin Toplandılar

Cizre'de 2025-2026 eğitim-öğretim yılı 2. dönem okul müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.

Cizre Şırnak'ta 2025-2026 Eğitim Dönemi İçin Toplandılar
Cizre'de 2025-2026 eğitim-öğretim yılı 2. dönem okul müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.
Google News'te Abone Ol

Cizre İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke'nin başkanlığında, şube müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla düzenlenen bu toplantıda, ikinci döneme ilişkin eğitim-öğretim süreçleri değerlendirildi. Alınacak tedbirler ve yürütülecek çalışmalar hakkında kararlar alındı.

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmada, akademik başarının artırılması, öğrencilerin sosyal ve ahlaki gelişimlerinin desteklenmesi, devamsızlıkla mücadele, okul güvenliği, ölçme ve değerlendirme uygulamaları gibi konular ele alındı. Ayrıca, devam eden projelerin etkinliği üzerinde durularak, okullarda eğitim kalitesinin sürdürülebilir bir şekilde yükseltilmesine yönelik planlamalar yapıldı.

Cizre İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke, okul müdürlerinin eğitim sisteminin sahadaki en önemli uygulayıcıları olduğunu vurguladı. Güçlü liderlik ve kurumsal iş birliğinin başarıyı kalıcı hâle getireceğini belirtti. Müdür İke, maarif politikalarının etkin ve kararlı bir şekilde uygulanmasında okul yöneticilerinin kritik rol üstlendiğini ifade etti.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin