Çocuklar Tarsus Gençlik Kampı’nda Doyasıya Kar Topu Oynadı

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı’na otobüslerle taşınan aileler ve çocuklar, kendileri için Toroslar’dan getirilen karlar üzerinde oynama imkanı buldu.

06 Şubat 2022 Pazar, 11:43
Çocuklar Tarsus Gençlik Kampı’nda Doyasıya Kar Topu Oynadı
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı, ailelere ve çocuklara mutlu anlar yaşatmaya devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Tarsus Gençlik Kampı’na kamyonlarla kar getirerek, çocuklara kar sürprizi yaptı.

Çocuklar doyasıya kar topu oynadı

Tarsus merkez ve bağlı 10 mahalleden otobüslerle alınan aileler ve çocukları, Tarsus Gençlik Kampı’na kendileri için Toroslar’dan getirilen karlar üzerinde oynadı. Oldukça mutlu anlar yaşayan çocuklar, survivor oyun alanlarında da doyasıya eğlendi. Aileler için güvenli, çocuklar için farklı oyun alanlarının bulunduğu Tarsus Gençlik Kampı’nda müzikli aktiviteler de gerçekleştirildi.

“Sosyal aktivitelerden memnunuz”

Tarsus Duatepe Mahallesi sakinlerinden Cemile Ceyda Leblebici, Büyükşehir’in sosyal etkinliklerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Bu etkinliklerin devam edeceğini çok iyi biliyoruz. Yarıyıl tatilinin bitmesine yakın çocuklarımız buradaki bu güzellikle, kar şenliğiyle tatilin tadını çıkardı” diye konuştu.

“Çok güzel, çok eğleniyoruz”

Tarsus’a bağlı Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiinden özel gereksinimli kızı ile birlikte Gençlik Kampı’na gelen Canan Denizedalan, “Vahap Seçer’e öncelikle çok teşekkür ediyorum. Köyümüze güzel yollar yaptı, kızım engelliydi benim. Her zaman bebek arabam kırılırdı yollarda. O’nun sayesinde hem tekerlekli sandalye sahibi olduk hem de yollar çok düzgün, güzel. Ondan sonra oyun atölyesi oldu. Eskiden bizim çocuklar çamurla oynarken, şimdi tertemiz oyun atölyesinde oynuyorlar. Çok güzel şeyler öğreniyorlar. Şu anda Tarsus’tayız, kar etkinliğimiz oldu. Çok güzel, çok eğleniyoruz. Çocuklarım hayatlarında hiç kar görmemişler, ilk kez gördüler” diye konuştu. Özel gereksinimli Kevser Denizedalan ise “Vahap Amca teşekkür ederim. Senin sayende kar gördüm. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

Tarsus Gazipaşa Muhtarı Aydın Kızıltaş da “Gençlerimizi, çocuklarımızı getirdik ailelerle beraber. Herkes halinden memnun, bunun devamını diliyoruz. Bazı çocuklarımız kar görmüyor. Yani buradan yukarıya kadar gidip gelmek bayağı bir mesafe. Burada çocuklarımız karla buluştular. Güzel bir şenlik” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tarsus İlçesinde Devrilen Traktörün Altında Kalan Hüseyin Palas Hayatını Kaybetti
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Akdeniz Bölgesi İçin Uyarı Yaptı, Bu Gece Yağışın Mersin’de de Etkisini Göstermesi Bekleniyor
Mersin’de İnşaat Alanındaki Boş Çukura Düşen İşçiyi Büyükşehir İtfaiye Ekipleri Kurtardı
Mersin Büyükşehir, Kadın Ve Çocukların Sosyal Gelişimlerini Desteklemeyi Sürdürüyor, Kadınlar Hem Yeteneklerini Keşfediyor Hem De Öz Gelişimlerine Katkı Sunuyor
Mersin Büyükşehir’den Nacarlı’da 600 Metrelik Yol Yapım Çalışması
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Gaziantep'te ‘23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği’nde Yer Aldı
Tarsus Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Şehrin Dört Bir Yanında Parklarda Çalışmalar Devam Ediyor
Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçisi Eksl. Ricardas Degutis Ve Beraberindeki Heyet Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni Ziyaret Etti
Başkan Seçer, Litvanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Degutıs İle Bir Araya Geldi
Başkan Seçer’den 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı