Manisa Valiliği'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti için detaylar paylaşıldı. Erdoğan, 4 Haziran Perşembe günü saat 17.00'de Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek. Ziyaret öncesinde, bazı cadde ve sokaklarda park yasağı uygulanacağı bildirildi. Bu uygulama, akşam saat 22.00'den itibaren başlayacak.
PARK YASAĞI UYGULAMASI
Manisa Emniyet Müdürlüğü, Erdoğan'ın ziyareti nedeniyle Fatih Köprülü Kavşağı, İzmir Caddesi üzeri ve Moris Şinasi Kavşağı gibi önemli bölgelerde park yasağı olacağını duyurdu. Ayrıca, Mimar Sinan Bulvarı ve Halil Erdoğan Caddesi gibi birçok cadde de yasak kapsamına alınacak. Bu önlemler, ziyareti güvenli hale getirmek amacıyla alındı.
RESMİ ZİYARETLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkla buluşmasının ardından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan’ı ziyaret edecek. Bu ziyaretin, Erdoğan'ın programındaki resmi temaslar arasında olduğu bildirildi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA