Davulla Gönderdilen Önceki Dönem Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’in, Şimdi de Projelerini Sildiler

15 yıl görev yapan CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’i davul zurna çalarak gönderen CHP’li Abdullah Özyiğit, şimdi de İbrahim Genç’in hem adını, hem ilçeye kazandırdığı dev yatırım ve tesisleri belediyenin sitesinden sildi.

05 Haziran 2020 Cuma, 14:36
G: 07.06.2020 - 01:55
Davulla Gönderdilen Önceki Dönem Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’in, Şimdi de Projelerini Sildiler
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Haber33 internet haber sitesinde yer alan haber şöyle; İbrahim Genç döneminde yapılan çok sayıda eser var ancak bunlar belediyenin sitesinden kaldırıldı. Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili tanıtım yazısında ise İbrahim Genç’in ismi olmadığı gibi merkezin ne zaman açıldığını gösteren tarih bile yer almıyor. İbrahim Genç’in tamamlanma aşamasına getirdiği, en geç Mayıs 2019’da açılması gereken tesisler ise Abdullah Özyiğit yönetimi tarafından 1 yıldır açılamadı.
DAVULLA ZURNAYLA GÖNDERDİLER
Eczacı Abdullah Özyiğit, CHP’nin yüzde 100 favori parti olduğu Yenişehir’de partisi tarafından belediye başkan adayı yapılmış ve seçimler beklenildiği gibi CHP’nin zaferiyle sonuçlanmıştı. Özyiğit başkanlık görevini devralırken, 15 yıl kesintisiz olarak görev yapan ve Yenişehir’i adeta en baştan yaratan CHP’li İbrahim Genç’i davul çalarak göndermişti! CHP’li Abdullah Özyiğit’in, zaten 15 yıldır CHP’li başkanda olan belediyeyi davul zurna ile devralması parti tabanında tepkiyle karşılanmıştı.
HAZIR TESİSLERİ AÇAMADILAR
Aradan geçen 14 aylık sürede Yenişehir’de somut bir adım atamayan ancak borçsuz belediyeyi şimdiden borçlu hale getiren Abdullah Özyiğit yönetimi, eski başkan İbrahim Genç’in devasa projelerini de gizleme yoluna gitti. Önceki başkan İbrahim Genç döneminde yapımına başlanan öğrenci yurdu, bilim merkezi, yaşlı yaşam merkezi, gibi yapıların, 2019 yılının mayıs ayında hizmete açılması planlanıyordu. Ancak Abdullah Özyiğit yönetimindeki Yenişehir Belediyesi, hazır tesisleri bile açamadı. Üstelik bu dev projeler, eski başkan İbrahim Genç’in adı geçmesin diye belediyenin resmi internet sitesinde de kaldırıldı.
İSMİNİ BİLE SİLDİLER
Belediyenin sitesinde şu anda İbrahim Genç döneminde yapılan çok sayıda eser ve tesisten sadece Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili bilgi var, diğer tesislerden ise hiçbir şekilde söz edilmiyor. Atatürk Kültür Merkezi sadece Mersin’deki değil, Türkiye genelindeki en iyi gösteri merkezlerinden biri olmasına rağmen, bu önemli eserle ilgili bilgilendirme yazısında, eserin İbrahim Genç zamanında yapıldığına dair bir ifade de bulunmuyor. Hatta Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili tanıtım yazısında merkezin inşaatına ne zaman başlandığı, ne zaman hizmete açıldığına dair tarih de verilmiyor, böylece AKM’nin İbrahim Genç döneminin eseri olduğu gizleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Omer
19:53
6 Haziran 2020 Cumartesi
İbrahim genç solda sağda mersinde ve bilcümle türkiye tüm belediye başkanları arasında gelmiş geçmiş ekinci belediye başkanıdır ha birincisini sorarsanız recep tayıp erdoğan ama biz tayip erdoğanın kimetini bildik chp hiç adamların kimetini bilmiyor onun için chp hiç bir zaman iflah olmaz .
94.120.5.165
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor