Deniz Baykal: Şimdi Millet Konuşacak

Antalya Milletvekili Deniz Baykal, oyunu kullandıktan sonra "Şimdi millet konuşacak, siyasetçiler dinlemeli" dedi.

Deniz Baykal: Şimdi Millet Konuşacak
Antalya Milletvekili Deniz Baykal, oyunu kullandıktan sonra "Şimdi millet konuşacak, siyasetçiler dinlemeli" dedi.
Google News'te Abone Ol

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 25. Dönem Milletvekilleri Genel Seçimi için sandık başına gitti. Saat 11.00 sıralarında eşi ve kızıyla birlikte Barbaros İlkokulu'na gelen Baykal, burada vatandaşların ilgi odağı oldu. Uzun bir bekleyişin ardından oyunu kullanan Baykal, seçim sonrası açıklamalarda bulundu.

Seçimler ve Değişim Umudu

Baykal, Türkiye'nin demokrasi tarihinde önemli bir seçim yaşandığını ifade ederek, toplumda değişim beklentisinin yaygın olduğunu dile getirdi. "Umarım bu seçim, demokrasinin yerleştiği, halkın sorunlarına duyarlı bir siyasetin işlediği bir dönemin başlangıcını getirir" dedi. Baykal, her seçimin bir umut ve yenilenme fırsatı olduğunu vurguladı.

Seçim Sonrası Beklentiler

Gerilimli bir kampanya döneminin ardından seçimlerin huzur içinde gerçekleşmesini umduğunu belirten Baykal, "Bu seçim yeni ve güzel bir dönem başlatmalıdır. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. Seçim sonucunu Antalya'dan takip edeceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin