Denizli Büyükşehir Belediyesi, sporun her yaşta desteklenmesi ve sağlıklı yaşam kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen Master Cup +35 Basketbol Turnuvası, büyük bir coşkuyla tamamlandı. Turnuva, 11 takım ve 165 sporcunun katılımıyla yaklaşık iki ay sürdü ve final karşılaşmalarıyla büyük bir heyecana ev sahipliği yaptı. Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, basketbolseverlerin yoğun ilgisi dikkat çekti.
Final Gününde Nefes Kesen Mücadeleler
Turnuvanın üçüncülük maçında TED ile VIP Bulls karşılaştı. Bu mücadeleyi kazanan TED, organizasyonu üçüncü sırada tamamladı. Günün en çok beklenen final karşılaşmasında ise Denizli Roosters ve Efendiler takımları şampiyonluk için parkeye çıktı. İki takım arasında geçen büyük çekişme sonucunda Efendiler, rakibine üstünlük sağlayarak turnuvanın şampiyonu oldu ve Denizli Roosters ikinci sırada yer aldı.
Kupalar Başkan Vekili Ali Marım’dan
Final müsabakalarının ardından gerçekleştirilen ödül törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım katıldı. Marım, sporcuların heyecanına ortak olarak dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Tüm sporcuları ve teknik ekipleri tebrik eden Marım, bu gibi organizasyonların önemine vurgu yaptı.
