Denizlispor, Manisaspor Maçı Öncesi Passolig’i Ücretsiz Dağıtacak ve Maç Ücretsiz Olacak

Denizlispor, PTT 1. Lig'de Manisaspor ile oynayacağı kritik maç öncesi, Passolig kartlarını ücretsiz dağıtacağını ve maçın da ücretsiz olacağını açıkladı.

Denizlispor, Manisaspor Maçı Öncesi Passolig’i Ücretsiz Dağıtacak ve Maç Ücretsiz Olacak

Denizlispor, PTT 1. Lig'in 33. haftasında Manisaspor'u konuk edecek. Maç öncesi, kulüp yönetimi taraftarlarını desteklemek için önemli bir adım atarak Passolig kartlarını ücretsiz dağıtma kararı aldı. Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, "Taraftarlarımız Passolig gişelerine başvursun. Passolig ve maç ücretsiz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz." dedi. Gişelerin sabah 09.00'dan 21.00'e kadar açık kalacağı duyuruldu. Maçın önemi hakkında konuşan Kıbrıslıoğlu, "Manisaspor maçı çok önemli. Belki de ligde kaldığımızı ilan edeceğiz. Maraton bileti 1 TL, kapalı tribün orta kısmı ise 5 TL. Ancak taraftarlarımızdan hiç para talep etmiyoruz, stadı doldurmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Kıbrıslıoğlu, Antep deplasmanından aldıkları 3 puanın ardından her şeyin kendilerinin elinde olduğunu belirterek, "Manisaspor'u yenerek rakip ile puan farkını açacağız." dedi. Ayrıca, Manisaspor taraftarları için kale arkasında yer ayrıldığı ve bilet fiyatının 50 TL olarak belirlendiği kaydedildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin