Didim Belediyesi, ilçede etkisini artıran kuvvetli fırtına ve yağışlar nedeniyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, olumsuz hava koşullarının halkı etkilememesi için teyakkuza geçmiş durumda. Fırtına nedeniyle devrilen ağaçlar ve yağış sonucu oluşan su birikintilerine hızlı bir şekilde müdahale ediliyor. Bu süreçte, risk oluşturan alanlarda gerekli güvenlik önlemleri alınarak aksaklıkların önüne geçilmekte.
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, ekiplerin her durumda sahada olduğunu vurgulayarak, "Bölgemizde etkisini sürdüren kuvvetli fırtına ve yağışlara karşı halkımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fırtına nedeniyle devrilen ağaçlara kısa sürede müdahale edilirken, yağışın oluşturduğu su birikintilerine karşı yol üzerindeki su ızgaraları temizlenerek gerekli tüm önlemler alındı. Olumsuz hava şartları sona erene kadar belediyemiz teyakkuz hâlinde olmaya devam edecektir" dedi.
Yapılan bu çalışmalar, Didim halkının güvenliğini sağlamak ve günlük yaşamın devamlılığını temin etmek amacıyla büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Belediye ekipleri, anlık hava durumuna göre gerekli müdahaleleri yaparak, halkın güvenliğini ön planda tutmaktadır. Bu çerçevede, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için tüm olanaklar seferber edilmektedir.