Diyarbakır'da IŞİD Operasyonunda 2 Polis Şehit Oldu

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde 2 polisin hayatını kaybettiği çatışmada IŞİD’li olduğu iddia edilen 7 kişi öldü.

Diyarbakır'da IŞİD Operasyonunda 2 Polis Şehit Oldu
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde 2 polisin hayatını kaybettiği çatışmada IŞİD’li olduğu iddia edilen 7 kişi öldü.

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi’nin Huzurevler Mahallesi’nde IŞİD’e ait olduğu belirtilen bir hücre evinin bulunduğunu belirleyen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün saat 04.00 sıralarında Surkent villalarına operasyon düzenledi.

 

 

BUBİ TUZAKLI 3 VİLLADA KALIYORLARDI

 

 

Evin bulunduğu sokak üzerinde zırhllı araçlarla geniş güvenlik önlemleri alındıktan sonra operasyon başlatıldı. Özel harekat polislerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda polisin katıldığı operasyonda, evden açılan ilk ateşte 2 polis memuru yaralandı.

 

Teröristlerin 3 villa kiraladığı, bahçelerine de bubituzağı döşediği öğrenildi.

 

 

2 POLİS ŞEHİT OLDU

 

Yaralı polisler ambulansla yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, 2 polis de yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Şehitlerin, Çorum nüfusuna kayıtlı polis memuru Gökhan Çakıcı ve Adana Tufanbeyli ilçesi nüfusuna kayıtlı Sadık Özkan olduğu bildirildi.

 

 

 

4 POLİS YARALANDI 7 IŞİD'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ

 

Çatışma sırasında silah ve patlama sesleri duyuldu. İnfilak ettirilen bir bomba sonucu da 4 polis yaralandı. Operasyonda  IŞİD’li olduğu iddia edilen 7 kişinin öldürüldüğü, 3 IŞİD’linin sağ ele geçirildiği bildirildi.

 

Kaynak: Mersin Haber

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin