Döşemealtı'nda Dünya Çevre Günü Kutlandı: Çocuklarla Çiçek Dikildi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde çocuklarla birlikte parkta çiçek dikti.

Döşemealtı'nda Dünya Çevre Günü Kutlandı: Çocuklarla Çiçek Dikildi
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde çocuklarla birlikte parkta çiçek dikti.
Google News'te Abone Ol

Döşemealtı Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Beşparmak Kreşi'nin anaokulu grubu çocukları, Yeşilbayır Mahallesi'ndeki parkta rengarenk çiçekler dikelerek çevre bilinci oluşturdu.

Çocuklarla Birlikte Çiçek Dikti

Başkan Turgay Genç, etkinlikte çocukların çevreye olan duyarlılığının önemine dikkat çekti. “Sağlıklı bir yaşam için çevrenin korunması, hepimizin önceliği olmalıdır. Minik kalplerindeki özveriyle çevreci nesil olarak yetişeceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu. Çocuklardan Ramazan Tekeli, arkadaşlarının çiçek dikme anlarını görüntüledi.

Döşemealtı'nın Doğası

Başkan Genç, Antalya'nın en büyük ve şanslı ilçesi olan Döşemealtı'nın yeşil alanları ve coğrafi özellikleriyle dikkat çektiğini belirtti. Daha yaşanabilir bir çevre için sürekli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Genç, “Döşemealtı, tarihi ve doğal güzellikleriyle gerçek bir yaşam merkezi konumundadır. Bu güzellikleri korumak için mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin