Dünya Standartlarında Diploma

Gelişen teknolojiye ayak uyduran ve bir dünya vatandaşı yetiştirmeyi hedef edinen Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Türkiye’de eğitimde globalleşmenin öncülüğünü yapıyor.

02 Ağustos 2018 Perşembe, 01:03
Dünya Standartlarında Diploma
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Gelişen teknolojiye ayak uyduran ve bir dünya vatandaşı yetiştirmeyi hedef edinen Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Türkiye’de eğitimde globalleşmenin öncülüğünü yapıyor. Sınırları aşıp öğrencisini dünya sahnesine hazırlayan BAU, öğrencilerine hem yurtdışı imkanı sağlıyor hem de uluslararası diploma alma hakkı kazandırıyor.
Yaşadığımız ülkenin konumu gereği dünya ile yakın ilişkiler içinde oluğumuzdan tercih yaparken düşünülmesi gereken en önemli etkenlerden biri de global bir üniversite eğitimi almak. Eğitimde sınırları ortadan kaldıran BAU, 3 kıtada; 7 ülkede, 5 üniversite, 3 dil okulu ve 4 akademik merkeziyle öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunuyor. Türkiye’de bir ilk, dünyada ise öncü markalardan biri olan “BAU Global” çatısı altındaki öğrenciler,ABD, Berlin, Silikon Vadisi, Toronto, Köln, Roma, Hong Kong, Batum ve Kıbrıs’da yer alan kampüslerde ister eğitim hayatlarının tamamını, isterlerse birkaç senelerini bu ülkelerde geçirebiliyorlar. Bunun yanında mezun olduktan sonra mezun oldukları ülke yasalarına göre diploma alma hakkı kazanıyorlar. BAU Global bünyesinde bulunan üniversitelerde mimarlık, sanat, işletme, tasarım, eğitim, mühendislik, sağlık bilimleri, bilişim teknolojileri, hukuk ve tıp dahil olmak üzere yüzlerce lisans, yüksek lisans ve doktora programı bulunuyor.
ABD ve Kanada’da Dil Eğitimi
Ayrıca hem yabancı dili yaşayarak yerinde öğrenmek hem de farklı kültürleri yakından tanımak adına olanaklar sunan BAU Global, dileyen öğrencilere hazırlık sınıfını BAU Washington DC kampüsünde ya da Kanada'nın Toronto şehrindeki BAU kampüsünde okuma fırsatını sunuyor.
Üniversite adaylarını tercih döneminde de yalnız bırakmayan Bahçeşehir Üniversitesi, uluslararası düzeyde eğitim alma hakkı kazanmak isteyen herkesi 30 Temmuz - 14 Ağustos tarihleri arasında Beşiktaş Kampüsünde, bölümlere ilişkin kurulan stantlarda bilgilendirmeyi bekliyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti