Düzce Belediyesi, ‘Spor Şehri Düzce’ mottosuyla gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, ‘Hareket Okulumda’ projesi çerçevesinde, liselerde spor etkinlikleri düzenlemekte. Bu kez Cumhuriyet Anadolu Lisesi, etkinliklere ev sahipliği yaptı. Okulun bahçesinde oluşturulan spor alanlarında, müdürlük personeli öğrencilerle bir araya geldi.
Etkinlikler sırasında, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, tanıtım çalışmaları gerçekleştirdi. Öğrenciler badminton, ayak tenisi, top sektirme ve voleybol gibi spor dallarında keyifli anlar yaşadı. Proje sayesinde, gençler hem spor yapma imkânı buldu hem de eğlenceli yarışmalara katılarak ödüller kazandı.
Müdürlük, ‘Hareket Okulumda’ projesinin daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla planlamalar yapmaya devam edecek. Bu projeyle, gençlerin spor yapma alışkanlıklarını geliştirmek ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeleri hedefleniyor.
